Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik bruker du en Pioneer navigasjonssystem

Høy kvalitet, i bilen lydutstyr produsent, Pioneer, gjør også innebygd, flash-minne multimedia navigasjon mottakere. De inkluderer en DVD-spiller, og noen har en 7-tommers motorisert skjerm. Navigasjonssystemet bruker skjermen for å vise kart. Søke etter en destinasjon kan oppnås ved å skrive inn en adresse, veivisning volumet kan justeres, og Apple iPod kan spilles, også. Ved hjelp av en Pioneer navigasjonssystem er et spørsmål om å følge noen trinn. Du trenger
Pioneer iPod USB-kabel
Vis flere instruksjoner
en

Touch "Destinasjon" i menyen øverst skjermen, og Pioneer vil vise navigasjonsmenyen . Se på ikoner og tekst på skjermen. Du vil se muligheter for å søke etter en plassering etter adresse. Ikonet har en tekst etikett merket "Address". Ikonet merket "Return Home" kalkulerer ruten hjem. Trykk på et ikon for å gå til alternativet.
2

Søk etter en destinasjon etter adresse. Trykk på "Address" og legge inn informasjon som du vil bruke til adressen, for eksempel, gatenummer, gaten og byen. Trykk "OK" for å bekrefte, og Pioneer navigasjonssystem vil søke etter destinasjon. Ruten bekreftelse vises. Trykk "OK" igjen, og enheten vil be deg visuelt og via tale om hvordan man skal komme til destinasjonen steg for steg.
3

Trykk på "Innstillinger" og deretter "System Settings , "etterfulgt av" Volume "for å justere ruten-veiledning volum. Bruk pluss eller minus-tastene for å gjøre justeringer.
4

Koble den ekstra Pioneer iPod USB-kabelen til pionerenes USB jack og mini-jack-kontakt, og deretter til iPod for å spille av medier fra iPod. Kilden vil automatisk endre på Pioneer, og avspillingen starter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90206.html

Previous:
Next:

bil GPS