Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik installerer du en In-Dash GPS

Installere en in-dash GPS-systemet krever den gamle bilstereoen (head-unit) som skal fjernes for å gjøre plass til den nye GPS-head-unit. Før du kjøper enheten sørge for at kjøretøyet har plass til det. De fleste i-dash enheter er enten DIN (2 av 7 inches) eller Double-Din (4 av 7 inches.) Den in-dash GPS-enheten vil også være den nye CD, radio og bil stereo head-unit. Mange i dash-GPS-enheter har en flip-up skjerm. Du trenger
Flathead skrutrekker
Kabelgruppe
Vis flere instruksjoner
en

Koble fra bilens batteri. Dette vil hindre en kort fra å skade utstyret.
2

Fjern den gamle stereo. Fjern dash trim panelet som omgir stereo. Finn kantene på hvor streken ender og radioen begynner. Det vil være et lite gap der, sette inn en flat skrutrekker inn dette gapet. Forsiktig lirke dash panel tilbake, gjør dette hver tomme eller så rundt panelet til instrumentpanelet er løs. Når den er løs, fjerne den for hånd. Dette vil utsette den eksisterende radio.
3

Skru av eksisterende radio fra kjøretøyet.
4

Trekk radioen ut av bilen. Koble eventuelle ledninger som er koblet til den. Hver radio vil ha en eller to ledningsklipsene knyttet til den. Koble disse klippene. Trekk ut antennen fra radioen. Oppbevar den gamle radioen trygt.
5

Clip ledningen sele til den nye in-dash GPS-enheten og de eksisterende ledningsklipsene av bilen. Dette unngår å måtte hardwiring enheten (som kan være komplisert). Wire seletøy er tilgjengelig på de fleste mobile elektroniske forhandlere og er ikke dyrt. Koble ledningsnettet til in-dash GPS-enheten og koble den andre enden til bilens ledningsklipsene. Sett antennekabelen inn i antenneuttaket på in-dash GPS-enhet (denne porten skal være tydelig merket.)
6

Sett in-dash GPS-enhet i bilen, der den gamle radioen var . Skru på GPS-enheten på plass. Sett på dash trim panelet ved spratt den tilbake på plass på dashbordet. Koble til batteriet og slå på bilen for å teste enheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90285.html

Previous:
Next:

bil GPS