Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik installerer du et Navigation DVD Update på en Toyota

Tilgjengelig som en valgfri komponent i de fleste av sine biler , tilbyr Toyota brukerne muligheten til å installere en DVD navigasjonssystemet i dash av en ny bil . En DVD-navigasjon systemet tillater eierne å bruke systemet til å henvise dem til manuelt imputerte severdigheter rundt om i landet . DVD- komponenten gjør også at DVD-filmer spilles ved hjelp av LCD -skjermen og høyttalerne i bilen. Instruksjoner
en

Naviger til " Toyota Navigasjon Maps oppdateringer" nettside ved hjelp av en nettleser. Klikk på " Get A Map " på startskjermen.
2

Velg merke og modell av kjøretøyet fra de tilgjengelige alternativene på skjermen . Velg hvilken type DVD- navigasjonssystem som ble installert i bilen før det ble kjøpt på neste skjerm . Skriv inn delenummer for den type system som ble brukt inn i boksen i neste vindu . Du kan finne denne informasjonen i din Toyota brukermanualen .
3

Tast inn din kontaktinformasjon og adresse i de tilsvarende feltene i skjemaet på neste side . Toyota vil sende deg en DVD som vil ha oppdatering på platen. Når platen kommer, plasser DVD i DVD-stasjonen i bilen og la systemet å oppdatere .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90203.html

Previous:
Next:

bil GPS