Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik spiller en DVD på en navigasjonssystem

Spille en DVD på et navigasjonssystem er mulig ved å koble navigasjonssystemet til et allerede eksisterende DVD-spilleren gjennom en RCA videokabel. Prosessen for tilkobling av kabelen til de to enhetene er enkel nok, men skjuler kabelen er den vanskeligste del av installasjonen. Skjule kabelen er nødvendig for at kabelen ikke blir viklet rundt deg mens du kjører og kompromittere sikkerheten til deg selv og dine passasjerer. Du trenger
RCA videokabel
Wire hengeren
Vis flere instruksjoner
en

Finn frem RCA video porten på DVD-navigasjonssystem. RCA video-porter er de gule porter som ofte ledsaget av røde og hvite porter på hjemmeunderholdning enheter. Plugg den ene enden av den gule RCA videokabel til den gule RCA video porten på DVD-spilleren.
2

Klipp et lite hull i interiøret i bilen så nær DVD-spiller som mulig og kjøre den andre enden av RCA kabelen gjennom setet. Skjær en utgang hull gjennom bunnen av setet nær teppet. Skjær et hull gjennom teppet under setet. Rett en wire kleshenger og skyve det under teppet for å løsne teppet lim og lage en bane slik at kabelen kan gli gjennom. Skjær en exit hull i teppet. Fjern hengeren fra teppet og skyv kabelen gjennom banen og ut avkjøringen hullet.
3

Plugg RCA videokabel til RCA video porten på navigasjonssystemet. Plasser en DVD i DVD-skuffen. DVD-spiller deretter automatisk. Videosignalet fra DVD-spilleren overføres til navigasjonssystemet hvor det vises på skjermen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90230.html

Previous:
Next:

bil GPS