Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan Oppdater Bakgrunn i en Kenwood DNX5120

The Kenwood DNX5120 er en in-dash GPS navigasjonsutstyr enhet som lar brukerne spille av CDer, DVDer, satellitt-radio, AM /FM-radiostasjoner og flere ulike videoformater. Enheten har en 6,1-tommers LCD-berøringsskjerm skjerm, 50-watts fire-kanals forsterker, digital equalizer og mange funksjoner som kan tilpasses tilgjengelige for å dekke brukernes operative preferanser. Endre standard bakgrunnen til et bilde som du selv velger vil legge til et nivå av personalisering til din Kenwood DNX5120. Ved hjelp av en USB-minne gjør at du kan enkelt overføre dine favoritt bakgrunnsbilder fra datamaskinen til DNX5120. Du trenger
Computer
JPEG-bilde
USB-minne
Vis flere instruksjoner
en

Kopier foretrukket JPEG bakgrunnsbildet fra datamaskinen til en USB-minne.
2

Slå på Kenwood DNX5120, trykk på "Source"-knappen plassert på venstre side av enheten og velg en av de tilgjengelige kildealternativet, for eksempel "Nav", " Tuner "eller" DVD ".
3

Velg" User Interface "fra menyskjermen. Koble USB-minne til enhetens USB-kabel.
4

Velg "Memory" alternativet under "Bruker Bakgrunn." Velg riktig bildefil fra listen som vises på touchsceen. Når bildet vises på berøringsskjermen, trykk på "Enter"-knappen for å bekrefte laste opp.
5

Exit "User Interface"-menyen og velg "USB" fra "Source Velg" skjerm. Trykk på "Eject"-ikonet ligger på berøringsskjermen menyen og koble fra USB-minnet fra grensesnittkabelen for å fullføre prosessen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90214.html

Previous:
Next:

bil GPS