Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Nextar X3T GPS Spesifikasjoner

Grunnlagt av Eddy Zheng, gir Nextar en rekke av teknologisk utstyr. Selskapet spesialiserer seg på personlig bærbart lydutstyr, digitale fotorammer, navigasjons-enheter og Bluetooth-enheter. Ifølge nettsidene sine, er Nextar primære mål å skape nye, rimelige produkter som har masse appell og er relevante for moderne samfunn. Nextar er basert i California, og ble grunnlagt i 1993. Størrelse

X3-T GPS har en 3,5-tommers berøringsskjerm. Totalt måler 3,93 inches bred, 2,99 inches høy og 0,90 inches tykke.
Navigasjons funksjoner

talestyrt retninger peke deg gjennom kartene i det 50 US stater og Canada. Denne GPS-enheten har 1,6 millioner punkter av interesse å hjelpe deg med å finne mat, gass og andre tjenester langs veien. Det vil også automatisk rekalkulere ruten din, og det kan lagre opptil 300 lagrede adresser i sin adressebok. Hastigheten varsling vil gi deg beskjed når du overskrider fartsgrensen. Både 2D-og 3D-kart modus er tilgjengelig, samt dag-og nattmodus.

Ekstra funksjoner

X3-T er kompatibel med iPod, så det kan spille MP3-musikk på den innebygde høyttaleren. Det kan også vise JPEG-bilder med bruk av et SD-kort og har en innebygd FM-sender og Bluetooth-funksjonalitet. X3-T kommer med et innebygd oppladbart Li-Ion batteri. Den har en 1-års begrenset garanti.
Tilbehør

X3-T kommer med en AC /DC-adapter, en bil strømadapter, en beskyttende veske, en USB-kabel, en manual for både programvare og maskinvare, en sugekopp og en stylus penn. Nextar advarer om at California sjåfører ikke har lov til å montere noe til frontruten med en sugekopp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90231.html

Previous:
Next:

bil GPS