Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvor å Endre japansk Bilnavigasjon Into engelsk

Selv navigasjonssystemer er en svært praktisk tillegg til hvilken som helst bil , hvis de er satt til feil språk de er ubrukelig . Ofte fabrikken eller ettermarkedet systemer , hvorav mange er laget i Japan , kan komme satt til japansk i stedet for engelsk . Dette kan være en enkel løsning på noen biler , men i andre kan det kreve kjøp av ekstra programvare eller profesjonell service . Instruksjoner
en

Slå av bilen og slå den på jakt etter en knapp som sier "English ". Noen biler vil ha en mulighet til å endre språk så snart bilen er slått på .
2

Se etter en knapp rundt berøringsskjermen merket "Språk " eller " LANG ". Trykk på denne knappen , og trykk deretter på knappen for " engelsk " på berøringsskjermen .
3

Sjekk om navigasjonssystemet er et GPS- system eller en DVD -systemet. Hvis systemet er en DVD- system , må du kanskje ringe selskapet og kjøpe en engelskspråklig plate. Disse kan koste i overkant av 150 dollar.
4

Ta bilen til en forhandler som tjenester din bilmodell . Mange ganger vil de være i stand til å omprogrammere datamaskinen gratis , men noen systemer krever mer arbeid og kan være kostbart å endre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90158.html

Previous:
Next:

bil GPS