Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan lage en bil Tracker

Installere en dyr sikkerhetssystem på bilen din kan virke som en god idé, men det kan ikke være verdt det. Tross alt, du sannsynligvis ikke kan telle hvor mange ganger du har ignorert en bil alarm. For et billig alternativ til et sikkerhetssystem som vil hjelpe deg å finne bilen hvis den blir stjålet, kan du installere en mobiltelefon som tracking-enhet. Du trenger:
GSM mobiltelefon
Mobiltelefon plan
Black elektrisk tape
Industrial borrelås
Vis flere instruksjoner
en

finne og kjøpe en GSM mobiltelefon å bruke som en bil tracker. Kontroller at telefonen har en mute og auto-svar-funksjon. Se etter en med en ekstern antenne for å hjelpe med mottak.
2

Åpne telefonen for å få tilgang til batterirommet. Ta batteriet ut av telefonen og finne IMEI-nummeret. Skriv ned dette nummeret. Hvis du ikke finner dette nummeret, kan du alternativt inn * # 06 # på det numeriske tastaturet.
3

Kjøp en ny mobil plan. Dette kan være en hvilken som helst plan som gir en pålitelig tilkobling og roaming dekning. Du vil sjelden bruke denne telefonen, så velg noe rimelig. Når du får det nye nummeret for denne telefonen, gjøre oppmerksom på det og holde for deg selv. Bekreft at telefonen fungerer som den skal.
4

Sett alternativene på bilen tracker telefonen. Slå av ringetonen og vibrasjon funksjoner. Du trenger telefonen helt stille. Slå av skjermen og noen lys på telefonen. Hvis det ikke er noe alternativ til dette, dekker skjermen eller lampene med svart elektrisk tape
5

Slå på auto-svar-funksjon;. Se i manualen eller søke vender hjelp. Aktiver nøkkel-vakt eller key-lock funksjon, og pakk nøklene i svart elektrisk tape.
6

montere telefonen i bilen et sted det ikke vil bli sett, som under førersetet eller bak dashbord med industriell borrelås. Bruke borrelås vil holde telefonen sikkert, men vil tillate fjerning for lading og testing.
7

Har en venn sitte i bilen mens du ringe bil-sporing telefon fra en annen telefon. Den automatiske svaret vil plukke opp og du vil høre personen i bilen tydelig hvis alt er i orden.
8 p Hvis bilen din er noen gang stjålet, kan du kontakte tjenesteleverandøren for telefonen, og politiet . Gi dem både nummeret på bilen sporing telefonen og IMEI-nummeret. De kan deretter bruke denne informasjonen til å spore og finne bilen av sin beliggenhet til omkringliggende GSM tårnene. Vær oppmerksom på å fortelle tjenesteleverandøren ikke å blokkere SIM-kortet. Dette er noe de vil gjøre som standard når telefonen blir stjålet.
9

Lag en plan for å lade og teste bilen tracker telefonen til å sørge for at alt fungerer som det skal når du trenger det. Se i GSM telefonens stand-by livet i manualen sin.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90217.html

Previous:
Next:

bil GPS