Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan velge riktig GPS-mottaker Format for dine behov

Med så mange forskjellige GPS-enheter tilgjengelig og så mange steder å laste ned GPS-kart og informasjon fra, er det vanskelig å vite hvordan du skal velge riktig GPS-mottakeren format for dine behov. Med Bluetooth-tilkobling til telefon og bil systemer, vil du ønsker å finne en GPS-mottaker format som kan problemfritt kommunisere med alle dine enheter. Du trenger
GPS-mottaker
kompatible enheter
Vis flere instruksjoner
en

vurdere hva du skal bruke GPS for. Det er mange bruksområder for en GPS-mottaker: jakt og fiske, off-road kjøring, navigasjon innenfor en storby eller langrenn kjøring. Tenk på hva du skal gjøre med din GPS-mottaker.
2

Tenk om datamaskinen. Hvis du skal trekke opp GPS-mottakeren til datamaskinen for å laste opp kart og veipunkter, vil du ønsker å sikre at det vil være kompatibel med maskinen og operativsystemet.
3

Se inn mobiltelefon kompatibilitet. Mange telefoner har enten innebygd GPS eller kan samhandle med visse GPS-mottakere. Les dokumentasjonen for å finne ut hva din produsent eller leverandør foreslår du bruker.
4

Finn ut de foretrukne formater for navigasjonsprogram du kanskje allerede bruker. For eksempel, hvis du allerede bruker Google Earth for kart, bør du sjekke ut deres nettsted for å se hvilke GPS-enheten formatene er kompatible.
5

Få noe som støtter GPX. GPX er den mest fleksible GPS format ut akkurat nå. Søk etter en liste over programmer og enheter som kan bruke det GPX-format.
6

Sjekk produsentens nettsted. Hvis du allerede har en GPS-mottaker og kan ikke bestemme hvilket format du bør laste ned veipunkter og kart i, sjekk websiden. De fleste produsenter har et spesielt format som fungerer best med sine enheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90138.html

Previous:
Next:

bil GPS