Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan legge til navigasjonen til X3

BMW X3 er en mindre størrelse SUV, det er den "lille fetter" til selskapets større X5. X3 leveres med fabrikkmontert navigasjon. Hvis X3 ikke har pre-installert BMW navigasjonssystem, men du fortsatt ønsker å legge til navigering i bilen din har du to alternativer: Bruk en ettermarkedet ekstern dash mount GPS eller en in-dash system. Installere in-dash deg selv hvis du er teknisk kunnskapsrike, eller har det installert på en BMW servicesenter. Hvis du installere det selv, men vær oppmerksom på at du kan oppheve BMW garanti. Instruksjoner
Above Dash alternativ
en

Skriv ned hvilke funksjoner du ønsker for din GPS-systemet. For eksempel, hvis du bor i en hånd fri stat og ønsker å ringe mens du kjører, kan det være lurt å få en GPS med Bluetooth på mobiltelefon synkronisering evner. Velg en egnet GPS navigasjonsenhet for ditt formål.
2

Vask av den delen av dashbordet der GPS er montert. Bruk litt rubbing alkohol og en fille for å rengjøre området av grus og skitt. Monter holder braketten til plasseringen
3

Koble GPS-enheten inn i stikkontakten -. Eller sigarettenner -. I X3
I -Dash
4

Velg Navigasjon alternativene du ønsker for din enhet. X3 er utstyrt for å ta navigasjon berøringsskjermer opp til 7 inches i bredden bør dine behov med berøringsskjerm funksjoner.
5

Kjøp navigasjonssystemet fra kilden av ditt valg. Gjør en avtale med en sertifisert BMW servicesenter for å ha GPS-system installert. Unnlatelse av å ha en sertifisert BMW mekaniker eller servicesenter gjøre installasjonen kan annullere BMW garantien.
6

Bring X3 til sentrum for installasjonen avtale.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90280.html

Previous:
Next:

bil GPS