Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik oppgraderer Toyota Navigation

Hvis du har en Toyota navigasjonssystem bygget inn i bilen og ønsker å oppgradere kartene vises og brukes innen selve systemet , må du oppgradere den. En Toyota navigasjonssystem bruker bilens bredde og lengde på et kart og tillater eierne å navigere fra deres plassering til et annet synspunkt interest.Outdated kart kan gjøre det vanskelig å nå det endelige bestemmelsesstedet. Instruksjoner
en

Naviger nettleseren din til Toyota Navigation kartoppdateringer nettside. Vent til startskjermen for å laste fullt .
2

Klikk på " Get a Map" på venstre side av siden . Angi år , merke og modell av kjøretøyet og den type navigasjonssystem installert i kjøretøyet . Hvis du er usikker , referere brukerhåndboken som fulgte med bilen .
3

Skriv inn din postadresse i tilhørende tekstbokser på skjermen. Klikk på " Send " nederst på skjermen for å starte mailing prosessen. Du bør få oppgraderinger i posten innen en eller to uker for å skrive inn informasjon på nettet.
4

Slå på Toyota-bil , og sett inn CD-en som kom i posten i CD-stasjonen på bilen . Navigasjonssystemet vil gjenkjenne oppdateringen CD og vil laste ned noen oppgraderte maps automatisk.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90210.html

Previous:
Next:

bil GPS