Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Navigation System Features

Før et GPS-navigasjonssystem, mange vil presisere veibeskrivelse til et sted via et tradisjonelt papirkart. Siden introduksjonen av GPS navigasjonssystem, er det vanskelig å gå seg vill, fordi systemet kan motta oppdateringer til de nyeste kartene over hele landet. Hver bærbart navigasjonssystem er utstyrt med forhåndsinstallerte kart og automatiske omdirigeringen når du passerer en gate. Men det finnes andre funksjoner for å vurdere når man sammenligner modeller. Skjermstørrelse

Navigasjon systemer har en rekke skjermstørrelser, 2,5 til 7 inches. De mindre systemene kan være vanskelig på øynene dine, og knappene på berøringsskjermen gjør det vanskelig å komme inn på ønsket sted. Noen ganger de større enhetene blokkere visningen mens du kjører når den er montert på frontruten og kan bli en plage å bære. En mellomstort navigasjonssystem med en 3,5 eller 4,3-tommers skjerm er en leseverdig og nyttig enheten.
Bluetooth kompatibilitet

Et navigasjonssystem som fungerer med en Bluetooth -kompatibel telefon lar deg muligheten til å ringe og ta imot telefonsamtaler via kameraets interne mikrofon, høyttalere og skjerm. Enheten viser kontakt tall og den som ringer innringer-ID-informasjonen på skjermen. Når du plasserer eller mottar en samtale, dempes mikrofonen på enheten retninger.
Foreign Language

Foruten engelsk, kan mange GPS navigasjonsenheter snakke og vise retninger i spansk og fransk. Noen har flere språk, inkludert engelsk Storbritannia, japansk og italiensk. Sjekk produsentens hjemmeside for flere språk, inkludert de som er tilgjengelige for nedlasting.
MP3-spiller

Noen GPS navigasjonsenheter har muligheten til å jobbe som en kompakt musikk-enhet fra hverandre fra kjøretøyet. Enheten lagrer lydfiler og kan spille dem gjennom bil stereo med en FM-sender eller via enhetens høyttalere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90209.html

Previous:
Next:

bil GPS