Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik skjuler GPS Ledninger

Bil GPS-enheter er verktøy av bekvemmeligheter. Hvis du har ledninger hengende og viklet hele innsiden av bilen, som ikke er veldig praktisk for deg og dine passasjerer. Nøkkelen er å bruke byggingen av bilen din til din fordel når skjule GPS-ledninger. Rundt vinduet er det plass i instrumenthuset skjule ledninger og passerer gjennom på utsiden for å koble den til GPS-sender som er montert på taket av kjøretøyet. Du trenger
Knife
skrutrekker
Tape
Vis flere instruksjoner
en

Utvid ledningen fra GPS til forsiden av frontruten. Bruk et par stykker av tape som du kjører ledningen så stramt til frontruten nederst mot dashbordet for å skjule den fra enkel visning, til du kommer til førersiden av frontruten.
2

Slide ledningen under listen på siden av førerens side-vinduet. For å lede wiren under listen, bruker den butte ende av en kniv eller skrutrekker for å lede wiren under listen på innsiden, i det åpne rommet mellom støping og vindu og ut forming nær inntil vinduet på førerens side av bil.
3

Lirk opp støping øverst på førersiden vindu slik at du kan skyve ledningen rundt vinduet og utenfor på taket av bilen. Det er nok plass til ledningen som skal trykkes mellom støping og vinduet slik at det ikke vil påvirke åpning og lukking av døren.
4

Bruk kniv eller skrutrekker for å veilede ledningen like under gummipakningen på toppen av frontruten, da dette vil skjule ledningen utenfor bilen også.
5

Place din GPS-sender i midten foran bilens taklinje, der frontruten møter taket . Koble senderen til ledningen du har kjørt under støping.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90260.html

Previous:
Next:

bil GPS