Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan laste opp skannede Maps til en GPS

Mens mange GPS-enheter kommer pre-programmert med kart, dens nyttige for å kunne skanne og laste opp dine egne kart til GPS også. Ved hjelp av en skanner og laste opp dine kart vil ikke bare gi deg frihet til å laste opp alle kart du vil, det kan spare deg for penger fordi du slipper å kjøpe noen kart på nettet. Les videre for å lære hvordan du laster opp skannede kart til en GPS. Du trenger
Scanner
Maps
GPS-enhet
USB-kabel
Computer
Vis Velg Mer Instruksjoner
en

hvilke kart du vil gjerne laste opp til din GPS. Det er best å bruke kart som passer helt på skanneren. Det er mulig å skanne deler av kart og dem stykke dem sammen ved hjelp av foto-redigering programvare, men dette kan være svært vanskelig å gjøre det bra.
2

Scan deg kart. Plasser kartene på skanneren og skanne dem til datamaskinen. Bruk en oppløsning mellom 96 og 150 DPI. Lagre hvert kart på som en relativt liten størrelse fil, for eksempel et jpeg.
3

Kalibrer kartet ved hjelp av lengdegrader og breddegrader. Google Earth er et enkelt verktøy for å hjelpe deg med dette. Bruk minst fem poeng for best resultat.
4

Koble GPS-enheten til datamaskinen ved hjelp av USB-ledningen. Åpne GPS-programvare hvis det ikke åpnes automatisk. Kopier og lim inn, eller laste opp filer fra datamaskinen til riktig stasjon på GPS-enheten.
5

Test dine kart for nøyaktighet. Sammenligne de nylig opplastede kartene på din GPS til papirkart du skannet i å sikre skanningene var nøyaktig. Hvis alt ser bra ut, koble GPS-enheten og nyt dine nye kart.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90143.html

Previous:
Next:

bil GPS