Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan velge den beste bærbare GPS navigasjonssystem

Bærbar GPS-navigasjonssystemer er mye billigere enn å bygge i GPS i bilen. De ikke krever profesjonell installasjon og lett kan transporteres til det neste kjøretøy. De er rett og slett montert på dashbordet og drives via sigarettenneren i bilen. Med en bærbar GPS-navigasjonssystem i bilen din, vil du ikke å bekymre deg for å bli tapt. Det er en må ha praktisk tilbehør i dag. Instruksjoner
en

Bærbar GPS-navigasjonssystemer er alt fra 100 dollar til et par hundre dollar. Bygge-GPS er vanligvis over tusen dollar hvis du kjøper det som et alternativ fra forhandleren. Det gjør de bærbare GPS-navigasjonssystemer svært økonomisk og nyttig for daglig kjøring.
2

En grunnleggende og billigste bærbare GPS-navigasjonssystem er rundt 100 dollar. De omfatter funksjoner som USA kartet i detaljer, stemmestyring, en liten fargeskjerm, touch screen, montering sugekopp, og strømadapter. Denne typen bærbare GPS-navigasjonssystem er egnet for sporadisk bruk. De er veldig grunnleggende, og vil være i stand til å hjelpe deg under kjøring.
3

Andre bærbare GPS-navigasjonssystemer inkluderer andre funksjoner som stemmegjenkjenning, MP3-spiller, og turen kalkulator. Disse funksjonene er valgfrie i svinger av den virkelige funksjonene i en GPS.
4

En stor ulempe av bærbare GPS-navigasjonssystem er mangelen på en intern kompass, akselerometer eller en enhet som brukes til å måle bilens hastighet. Uten denne funksjonen, betyr det ikke navigere så nøyaktig som en opphopning i GPS-systemet når det ikke er GPS-signal. Hvis du bor i et område der det er mange tunneler, høye stiger, eller bruker GPS veldig ofte, er det viktig å kjøpe en mer avansert bærbar GPS system som har en innebygde akselerometer.
5

En ting om bærbar GPS navigasjonssystem er at de er lett stjålet hvis du lar den stå i bilen. Så, er det viktig å bære den med deg og ikke la den i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90145.html

Previous:
Next:

bil GPS