Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan velge en GPS mottaker

GPS-enheter er et hjelpemiddel for sjåførene. Ikke lenger har du å bekymre deg for å frakte flere kart med deg --- eller brette dem opp. En GPS-enhet er ikke bare en kartlegging enhet, det kan også vise trafikkforhold og steder av interesse, og noen har satellitt-radiomottak. Instruksjoner
en

Bestem hva du trenger fra en GPS-systemet. Du kan bare trenger en GPS som erstatter din bok av kart med en på en skjerm. Eller vil du kanskje en som inkluderer turn-by-turn retninger, eller til en som inkluderer sanntids trafikkinformasjon.
2

Finn ut om det er en kostnad for kartoppdateringer, og når den siste tid kartene for GPS-systemet du kjøper ble oppdatert. Veibygging er vanlig i nesten alle områder av landet, og å ha GPS henvise deg ned en vei som ikke lenger eksisterer kan kaste bort mye av din tid.
3

sammenligne skjermstørrelser i butikken. Stå like langt unna skjermen du vil bli når du sitter i bilen. Dette kan hjelpe deg å avgjøre hvor lett skjermen er å se fra ditt sete og størrelsen skjermen du trenger.
4

sammenligne bildene. Ikke hver GPS-systemet har den samme type av kartbilder. Noen GPS-systemer tilbyr bare et kart, uten flyfoto. Hvis du ikke trenger flyfoto, velge en uten dem kan spare deg for penger.
5

Vurdere ekstra funksjoner i GPS-systemet. Noen GPS-systemer gjør det mulig å motta satellitt-radio, hvis du vurderer å kjøpe en satellitt radio spiller dette kan spare deg noen penger, men hvis du allerede har en det er ikke nødvendig å betale ekstra for denne funksjonen i en GPS. En annen funksjon for å vurdere ditt behov for er "severdigheter"-funksjonen, som informerer deg om restauranter, barer, hoteller og butikker i et område. Hvis du skal bruke GPSen hovedsakelig i områder du er kjent med, kan du ikke trenger denne funksjonen.
6

Vurdere pris og funksjonalitet. Ikke bare velge den billigste enheten hvis for en svært liten økning i pris kan du ha en som oppfyller alle dine behov og holder deg fra å måtte kjøpe ekstra teknologi.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90146.html

Previous:
Next:

bil GPS