Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik installerer du en bil GPS

En GPS, eller Global Positioning System, er et satelittbasert system som bistår med navigasjon. GPS var opprinnelig ment for militære familier, men, som starter i 1980, ble de GPS tilgjengelig for allmennheten. Det finnes mange modeller nå tilgjengelig, kan noen av dem være installert for å dashbordet i en bil. GPS modeller som ikke er installert i dashbordet er enkle å installere som en ettermarkedet alternativ og kan gjøres i løpet av 30 minutter. Instruksjoner
en

Les gjennom manualen som følger med GPS-systemet. Mens de fleste GPS-systemer har standard installasjon, kan hver modell har spesifikke trinn som arbeider med dette merket.
2

Install eller sted, skjermen på GPS-enheten til toppen av dashbordet i bilen din . Noen enheter har et lim som rett og slett holder seg til bilen din, mens andre kommer med en suge-type enhet for å sikre skjermen. Plasser den der det ikke vil være i veien for deg mens du kjører, men er fortsatt synlig for navigasjon.
3

Fest CPU under dashbordet. I mange modeller, er CPU del av skjermen, i noen tilfeller, er det en separat enhet. CPU, hvis atskilt, bør plasseres ute av veien, slik som under dashbordet. CPU er også noen ganger festet med lim eller sug.
4

Plugg skjermen og CPU, hvis det er aktuelt. Noen GPS-modellene vil bare ha en plugg som er koblet til sigarettenneren eller strømkilden i bilen din. Andre modeller har to tilkoblinger, en som plugges i stikkontakten og den andre kan plugge inn lydkilden for din radio eller cd /kassettspiller.
5

Slå på GPSen, og følg instruksjonene på skjermen for å fullføre oppsettet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90207.html

Previous:
Next:

bil GPS