Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Nissan Murano Etter-Market GPS Installasjon

Hvis du ønsker å installere en GPS navigasjonssystem i din Nissan Murano, har du to alternativer. Du kan velge enten en GPS-enhet som fungerer uavhengig av stereoanlegg eller en som kombinerer stereo og navigasjonssystem. Uavhengige GPS-mottakere kan raskt og enkelt festes til dashbordet i Murano, etter-markedet GPS hovedenheter krever at du bytter fabrikken stereo dekk. Du kan velge å ha den nye GPS-enhet installert profesjonelt eller spare kostnadene på arbeidskraft og installere det selv. Du trenger
Wrench
Trim panel verktøy for fjerning
Phillips skrutrekker
Ledningsnett adapter
Faceplate adapter
Flat skrutrekker (valgfritt)
Show More Instruksjoner
en

Åpne panseret på Murano og fjerne den negative batterikabelen ved å løsne mutteren på kabelklemme med en skiftenøkkel. Den negative kabelen er svart og kobles til minuspolen (markert med et minustegn). Løft kabel klemme av batteripolene og sett den til side.
2

Gå inne i kjøretøyet. Lirke sidene av dashbordet panel under monteringen stereo bort fra dashbordet ved hjelp av et innredningspanel fjerningsverktøyet. Ta av panelet og koble ledningene kontakten for sigarettenneren på baksiden av panelet. Sett panelet til side.
3

Fjern skruene på hver side av den nå-eksponerte midtkonsoll med en stjerneskrutrekker.
4

Lirk ventilene på toppen av dashbordet bort fra tankestrek med innredningspanelet verktøyet. Fjern ventilene og sett dem til side. Fjern de to skruene på toppen av stereo forsamlingen med Phillips skrutrekker.
5

Skyv stereo montering fra dashbordet og koble stereo ledninger og antennekabler fra kontaktene på baksiden av fabrikken stereo dekk. Lirke stereo montering panelet fra stereo ansiktet med en trim panel flytting verktøyet eller flat skrutrekker. Pakk bladet på verktøyet med en klut håndkle for å unngå å skrape overflaten av panelet. Separer stereo fra panelet og sette fabrikken hovedenheten til side.
6

Sett stereo montering panel på Nissans dashbordet. Igjen de to skruene på toppen av sammenstillingen panelet og nederst på hver side av midt-konsollen. Installere ventilene på toppen av dashbordet, og trykk hardt for å dytte dem tilbake på plass.
7

Trekk stereo ledninger og antennekabler fra baksiden av stereo dock til forsiden av dashbordet. Mate kablene gjennom baksiden av dobbel-DIN stereo frontplaten adapter som du lede dem inn i det ledige stereo dock. Skyv frontplaten adapteren inn i dashbordet til den låses på plass.
8

Plugg stereo ledningskontakter inn i ledningsnettet adapter fører. Plugg ledningsnettet adapter bly støpsel i den uttak på baksiden av GPS-navigasjon hovedenheten. Uttakene er ofte, men ikke alltid, plassert på høyre side av enhetens bakside. Plugg antennekabelen ledningen i FM antenne inngang på nedre hjørne av radioens bakpanelet, overfor stereo uttak.
9

Slide ettermarkedet system inn i frontplaten adapter til den låses på plass. Sett på panelet i bunnen av stereo montering og trykk godt rundt kantene for å knipse det tilbake på midtkonsollen.
10

Gå under panseret og koble den negative batterikabelen klemmen til den negative batteriet terminalen innlegget. Stram bolten med skiftenøkkel. Lukk panseret på din Nissan Murano.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90287.html

Previous:
Next:

bil GPS