Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik installerer en mygig på en Wrangler

The mygig er en high-end stereoanlegg og GPS-alternativet på biler produsert av Chrysler-gruppen, inkludert Jeep merkevare. Imidlertid er MyGIG systemet eies av Chrysler, og det er ikke solgt på det åpne markedet. Du må ta din Jeep til din lokale Chrysler, Dodge eller Jeep forhandler hvis du vil at mygig installert. Installasjonen skal bare ta en dag om ikke alle forhandlere har en enhet på lager. . Instruksjoner
en

Ring en Chrysler, Dodge, eller Jeep forhandler og be om å ha den mygig systemet installert på din Jeep Wrangler. Du må oppgi det året din Jeep Wrangler som noe gjort før den doble DIN standardisering av radioer vil ikke godta mygig systemet som det er designet for å være plug-and-play for dobbel DIN-systemer. Du må gå gjennom en bilforhandler siden Chrysler ikke vil at mygig system som skal installeres i ikke-Chrysler biler.
2

Kontakt annen Chrysler, Dodge eller Jeep forhandlere i området eller i et naboland områder for konkurrerende priser. Arbeidskraft prisene kan variere dramatisk mellom byene. Noen forhandlere vil gi deg en billigere pris hvis du kjøpte Jeep Wrangler fra dem.
3

Planlegg en tid å få Jeep i for installasjon. Frafalt bilen for dagen (selv om det kan ta en annen dag hvis de er opptatt).
4

Kontroller mygig system når den er installert for å sikre at det ble installert riktig. Det skal vise din nåværende posisjon, plukke opp noen lokale radiostasjoner, plukke opp satellite radio og spille av iPod eller andre musikk-enhet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90288.html

Previous:
Next:

bil GPS