Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan Sammenlign Portable GPS Navigasjon

GPS står for Global Positioning System. GPS-enheter bruker satellitter for å spore posisjonen din. Denne teknologien har blitt tilpasset for bruk i navigasjonsenheter. Noen biler er utstyrt med GPS-navigasjon installert, men det finnes også bærbare GPS navigasjonsenheter tilgjengelig for kjøp i tillegg. Bærbar GPS navigasjonsenheter er nyttig fordi du kan flytte dem fra bil til bil eller ta dem når du reiser uten kjøretøy. Når man sammenligner enheter, bør du vurdere størrelsen, kart og funksjoner hver tilbud. Instruksjoner
en

Kjøp en bærbar GPS-enhet med en mindre skjermstørrelse hvis du hensikt å bruke GPS utenfor bilen. Den gjennomsnittlige GPS-skjermen er omtrent fire inches, som kan være tungvint hvis du ønsker å bære den på en sykling tur eller fottur. I tillegg vil en mindre skjermstørrelse vanligvis koster mindre. Men hvis du har en hard tid å se på skjermen, må du kanskje investere i en større enhet.
2

betale en premie for GPS-enheter som snakker ikke bare retninger, men gatenavnet samt . For eksempel kan en lavere kvalitet GPS-enheten si "ta til venstre foran" mens bedre GPS-enheten vil si "ta til venstre til Central Avenue fremover." Mens den første kan være tilstrekkelig for landeveier, hvis du kjører i en overbelastet by med tett linjeavstand veier eller rundkjøringer, høre navnet på gaten du er ute etter kan være en stor hjelp.
3

Velg en bærbar GPS-enhet fra et selskap med omfattende kart hvis du planlegger å ta enheten på internasjonale reiser. Nesten alle GPS-enheter leveres med USA programmert på det, men noen selskaper tilbyr muligheten til å kjøpe kart over Canada, Mexico, Europa og andre destinasjoner for en ekstra avgift i fremtiden.
4

Unngå alle GPS united som ikke montere på frontruten. Ifølge Consumer Search, krever hver stat at GPS-enheten mount på frontruten i stedet sitte på dashbordet.
5

betale ekstra hvis du vil at GPS for å kunne koble til internett eller har bluetooth evner. Noen GPS-enheter tilbyr månedlig abonnement som tillater deg å betale for å ha sanntids trafikk oppdateringer, film ganger, gasspriser og annen informasjon automatisk oppdatert på GPS-enheten.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90176.html

Previous:
Next:

bil GPS