Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Den beste bilen sporing enheter

Bil sporing enheter gjør det mulig for foreldre å overvåke sine ungdoms drivere eksternt. De fleste sporing systemer er passive, noe som betyr at de vanligvis ikke bruker GPS og slett lagre informasjon om hvordan og hvor bilen har blitt kjørt. De mest aktive systemer kan programmeres til å sende tekstmeldinger til en forelder mobiltelefon når hennes tenåringer driver er fart og kan også benyttes til å spore en stjålet bil. Passiv System Uten GPS

I alle bilmodell år 1996 eller senere, inneholder passasjeren hanskerommet et on-board diagnostikk (OBDII) kontakt. Davis produserer CarChip, som er en liten svart boks som plugges inn i OBDII. Boksen kan lagre opptil 300 timer med tur detaljer, blant annet klokkeslett, dato, distanse, hastighet, akselerasjon og motorproblemer diagnosekoder. Dette gjør at foreldrene til å gjennomgå den drivende aktivitet over sine tenåringer og gir den vanlige personen et diagnostisk verktøy tidligere bare tilgjengelig for bil service fagfolk. Pr. 2009 var CarChip tilgjengelig på WeatherConnection.com for $ 100, på Jegs.com for $ 76 og på AmbientWeather.com for $ 99.
Passiv System med GPS

Den 3100INT, lansert av Land Air Sea Systems, kan plugges inn i maskinen hjemme for å lage en datastyrt analyse av kjøreatferd. En gang i uken, er USB-pinne, en komponent som inngår i systemet, fjernes fra bilen og brukes til å generere ikke bare data, men kart av ruter drevet, samt personlig kjøretipsene generert av førerens egen oppførsel bak hjulet. Selv om systemet er passiv, det vil si det kan ikke vanligvis brukes til å spore en driver i sanntid, kan GPS-komponent i systemet skal brukes av politi for å hjelpe til utvinning av et stjålet kjøretøy. Pr. 2009 var 3100INT tilgjengelig på RfWel.com for $ 280, på Underbid.com for $ 257 og på Quantum-Wireless.com for $ 260.
Real-Time Tracking Device

STGPS nylig introdusert en tracking-enhet kalt TrimTrac Pro, som gjør det mulig for foreldre å spore tenårene i sanntid. En tenåring posisjon kan vises på nettet, som kan sin nåværende hastighet og retning. Hvis PC-tilgang er tilgjengelig, kan telefonen brukes, og en automatisert stemme vil rapportere bilens nåværende posisjon, fart og retning. Foreldre kan bli varslet via mobiltelefon eller e-post hvis en tenåring krysser en viss hastighet terskel. I tillegg kan opptil 10 rektangulære eller sirkulære grenser være forhåndsdefinert, og foreldrene kan bli varslet hvis tenåringer flytte inn i disse regionene. Også, gjør at enheten en ekstern lock-unlock hjemmefra hvis nøklene blir låst inne i bilen. Starteren kan også deaktiveres eksternt i tilfelle kjøretøyet er stjålet, og systemet vil også varsle brukeren til andre potensielle problemer, for eksempel et lavt batterinivå. Disse systemene er langt bedre enn passive systemer i form av både stjålet kjøretøy utvinning og fjernovervåking evner. I 2009 var TrimTrac Pro sanntids sporing enhet tilgjengelig på RVFunProducts.com for $ 245, på CascadeGPS.com for $ 221 og på ConsumerSecurityProducts.com for $ 269.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90168.html

Previous:
Next:

bil GPS