Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan fastkoplet en GPS Locator

Ved hardwiring en global positioning system - eller GPS - til en bil, kan du eliminere behovet for en ekstern batteri for å drive enheten. En kablet GPS er drevet av bilens batteri, via en sikring adapter som plugges inn i sikring panel. Før du begynner hardwiring GPS, koble fra batteriet for å unngå elektriske støt. Du trenger:
Fuse adapter
Wire cutters
Wire strippere
12-volt DC socket
Loddebolten
Lodd
Elektrisk tape
Ring terminal
Crimpverktyg
Sikring avtrekker
Vis flere instruksjoner
en

Klipp ut sikringen adapter kontakten med avbitertang. Strippe en tomme av ledningene med wire strippere. Strip en tomme av begge ledninger på en 12-volts DC kontakten med wire strippere.
2

Tvinn den positive (+) ledningen til sikring adapter rundt den positive ledningen (+) på 12-volt DC socket. Trykk på siden av en loddebolt til de vridde ledninger. Berør deretter med loddetinn. Flytt loddebolt langs hele lengden av de vridde ledninger som loddetinn smelter. La slagloddingen tørke i minst 15 minutter. Pakk loddet ledninger med elektrisk tape
3

Crimp en ring terminal til det negative. (-). Ledning av 12-volt DC kontakten med en krympetang
4

Koble en 15-amp sikring til hver av terminalene på sikringen adapter.
5

Monter GPS-enheten på dashbordet eller på et sted hvor det er lett å få tilgang, per produsentens instruksjoner. Før GPS ledning gjennom dash til sikringsboksen panel. Sikringsboksen panel er vanligvis under rattstammen.
6

Fjern fabrikken "FR PWR" sikringen med en sikring avtrekker, og erstatte den med sikringen adapter.
7 < p> Rute jordledningen av sikringen adapter gjennom instrumentpanelet til motorblokken. Vikle den rundt en del av bart metall. Lodde ledningen til metall.
8

Koble GPS DC-kabelen til 12-volts stikkontakt port.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90301.html

Previous:
Next:

bil GPS