Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik deaktiverer OnStar i en Silverado

OnStar er en in-bilsikkerhet og sikkerhetssystem installert i de fleste aktuelle GM biler. OnStar gir 24-timers tilgang til kvalifiserte konsulenter, en tilkobling til nødhjelp og tilgang til OnStar Hands-Free Calling. Hvis du ikke lenger ønsker OnStar i Silverado, må du ringe GM å avbryte tjenesten og fjerne OnStar deler fra bilens dash. Fjerne OnStar fra en Silverado kan være litt vanskelig på grunn av midtkonsollen på dashbordet. Du trenger
Phillips skrutrekker
Telefon
OnStar abonnement regningen
saks
Vis flere instruksjoner
en

Ring OnStar kundeservice på 888 - 466-7827 og kansellere OnStar service. Du må gi dem din OnStar kontonummer og merke og modell av kjøretøyet. Din OnStar kontonummer kan bli funnet på toppen av den månedlige regningen.
2

Sitt i førersetet av din Silverado. Finn midtkonsollen sammen foran dashbordet på lastebilen. OnStar kontroll modulen er bak den nedre trim panel på midtkonsollen, like under askebeger. Det er to skruer på venstre side av panelet.
3

Fjern de to skruene med en stjerneskrutrekker.
4

Fjern trim panelet ved å trekke det. Innredningspanelet holdes på plass av flere plastklipsene. Pass på at du ikke skader klippene som du fjerner trim panel.
5

Skjær tynne tråder å feste OnStar-modulen til andre komponenter med en saks. OnStar modulen er på innsiden av panelet. Det en liten metall-modulen, og er den eneste stykke inne i panelet holdes på plass med plastbrakettene. Sørg for å bare klippe ledningene festet til OnStar modulen. Fjern modulen.
6

Plasser trim panelet tilbake i sine plastbrakettene og sette skruene tilbake i sine opprinnelige posisjoner, innstramming dem med en stjerneskrutrekker.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90242.html

Previous:
Next:

bil GPS