Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan installere GPS i BMW 5Series

The BMW 5-serie har en strømkontakten i front for å kraftelektronikk , og en ekstra port for lyd tilkoblinger. Koble en GPS med turn- by-turn veibeskrivelse til radioen på en BMW vil tillate deg å høre talt retninger gjennom høyttalerne , noe som gjør navigasjon enklere . Pass på at GPS-enheten er montert på et sted som ikke vil skjule visningen av veien , og avstå fra å operere det før bilen er på en fullstendig stopp . Instruksjoner
en

Forskning GPS-enheter for det som best passer dine behov . Noen av de dyrere modellene gir high- end teknologi som turn- by-turn navigasjon og lokalt næringsliv søk . Sørg for å kjøpe en GPS som er kompatibel med en BMW 5-serie bil .
2

Koble GPS-enheten til din BMWs stikkontakt , som ligger på forsiden av midtkonsollen . Koble eventuelle lyd- moduler ( som radiotunere eller AUX kabler ) som var inkludert til din BMW . AUX- porten er plassert rett bak girspaken .
3

Slå motoren av din BMW 5-serie på og flytte bilen til et område med liten eller ingen skjerming fra trær og høye bygninger . Slå på GPS-enheten. La GPS-satellitter får en fix på plasseringen av bilen din før du starter navigeringen prosessen. Slå på radioen din ( hvis GPS-systemet er koblet til høyttalersystemet ) og teste den.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90212.html

Previous:
Next:

bil GPS