Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan bruke Mercedes Navigation

Mercedes Benz utstyrer mange av sine biler med sin proprietære navigasjon og multimedia system , kalt " COMAND . " I tillegg til å gi et tilgangspunkt for i bilen telefon kontroller, stereo kontroller og satellitt-radio , gir COMAND også et navigasjonssystem. Følger med navigasjonssystemet er severdigheter , turn- by-turn retninger og en adressebok -funksjonen. Bruke navigasjonssystemet å skaffe retninger er en relativt enkel og grei prosedyre . Instruksjoner
en

Slå på bilen din og trykk på "NAV "-knappen mens du fortsatt parkert.
2

Skyv styrespaken på dashbordet nedover og naviger til "Enter Destination ". Trykk " OK " for å starte målinnleggingen .
3

Bruke styrespaken , skriv bokstavene for å stave gatenavnet på bestemmelsesstedet. Trykk på " stat" soft -key på hjørnet av skjermen og bruke styrespaken til å navigere gjennom listen over stater. Velg en destinasjon tilstand og trykk " OK ".
4

Velg "House Number" -tasten og skriv inn husnummeret til destinasjonen ved hjelp av styrespaken . Trykk "OK" når du er ferdig .
5

Bruk styrespaken til å velge "Start veivisning " på hovedmenyen for å begynne å motta turn- by-turn veibeskrivelser til destinasjonen din fra Mercedes ' navigasjonssystem .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90218.html

Previous:
Next:

bil GPS