Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan spore en bil med en GPS mottaker

Spor en bil med et GPS-system for å holde orden på en mobil ansatt, eller en tenåring driver. Selskaper finne kostnaden for GPS sporing motvirket av tapt arbeidstid, unødvendig slitasje på kjøretøy og drivstoff-forbruk for uautorisert bruk av flåten biler. En GPS, eller Global Positioning System, viser den nøyaktige plasseringen av et kjøretøy, og kan gi detaljer inkludert hastighet, g-force og adressen og lengden på hvert stopp. Hastighet og geografiske grenser kan stilles inn med tekstmeldinger alarmer til en mobiltelefon hvis disse reglene er brutt. Du trenger
GPS datalogger og kartprogramvare
Vis flere Instruksjoner
Hvordan spore en bil med en GPS mottaker datalogger
en

Plasser en GPS datalogger på et kjøretøy som skal spores. GPS logging enheter samle posisjonering informasjon mens et kjøretøy er i bruk. Dataene lagres på et minnekort for gjennomgang av datamaskinen.
2

Fjern enheten i bilen og plugg inn i USB-porten på en datamaskin for å trekke ut informasjon. Klikk på ikonet Min datamaskin på skrivebordet. Den logger vil være oppført med et ikon blant de eksterne data lagringsenheter.
3

Klikk på ikonet identifisere datalogger. Loggene arbeid med kartlegging programvare for å rapportere den nøyaktige plasseringen av et kjøretøy på programmerte intervaller som hvert 30. sekund eller hvert 2. minutt. Velg dato og klokkeslett for kjøretøy posisjonsinformasjon søkt.
Hvordan spore en bil med et GPS-system ved hjelp av en Web Platform
4

Kjøp en GPS-sporing enhet eller en bruk selskap utstyr for en månedlig avgift. Live utsikt GPS og Global Tracking konsernet tilbyr månedlige tjenester. Rocky Mountain Tracking selger trackere som inkluderer bruk av deres web-plattform. Webadresser for disse selskapene er oppført i avsnittet nedenfor.
5

Spor kjøretøy i sanntid med en med en web-basert plattform. Logg inn på din GPS-konto med et passord. Vis plasseringen av beltevogner. Du kan også se om bilen kjører, hvor fort, hvis bilbelte er i bruk og hvor sterke g-krefter er på svinger.
6

Aktiver alarmparametre. Sett geografiske grenser for kjøretøy reise med fart og g - force begrensninger. Still inn alarmen til å sende en tekstmelding til din mobiltelefon når disse parametrene er brutt.
7

gjennomgang reise historie. Plattform basert GPS-systemer tilbyr datalagring for så mye som 90 dager. Den reise historie på en bil kan være tilgjengelig online og anmeldt. Informasjon som er tilgjengelig inkluderer fart, g-krefter, adressene til alle stopper og lengde av tid på hvert sted.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90148.html

Previous:
Next:

bil GPS