Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan Sammenlign Auto GPS-systemer

Satellittene som brukes for auto GPS-systemer er kjent som NAVSTAR satellitter og ble opprinnelig lansert i 1973 for militære formål. I dag blir de brukt av bilen GPS-systemer for å bestemme plasseringen, retningen og hastigheten på biler og å gi retninger til førere. GPS-systemer kan installeres i dashbordet på en bil eller bæres som en bærbar enhet, og kan ha en rekke funksjoner som tekst-til-tale, trafikkoppdateringer, visningsalternativer og kart. Du trenger
Forskjellige GPS-systemer for å sammenligne
Vis flere instruksjoner
en

Sammenligne om systemet er installert i bilen eller om den er bærbar og kan flyttes fra bil til bil. Installerte systemer vanligvis har større skjermer og kan ha flere funksjoner som værmeldinger, men kan ikke bli tatt med deg hvis du reiser i et annet kjøretøy som en bærbar system kan.
2

sammenligne tekst-til-tale-alternativer. De fleste GPS-enheter vil snakke retninger som "In 0,4 miles sving til høyre." Noen vil nå bruke tekst-til-tale for å si veinavn i retningen som "In 0,4 miles sving til høyre på Washington Street." Dette kan være svært nyttig slik at du vet hvilken gate du er ute etter uten å ta øynene bort fra veien.
3

Sammenligne skjerm størrelse og utseende. Mange installerte systemer vil ha 5 til 7 tommers skjermer som er mye større enn de 2 til 3 tommers skjermer av bærbare GPS-enheter. I tillegg til størrelsen, vise GPS-skjermen både i dagslys og i mørket for å sørge for at det er synlig under alle lysforhold.
4

Sammenligne trafikk og værmeldinger. Noen GPS-enheter inkluderer dette gratis for en viss tid, mens andre tilbyr abonnement. I tillegg til trafikk, vil noen GPS-enheter viser kommende filmen ganger eller lokale gasspriser.
5

sammenligne kartene som tilbys og potensialet for oppdateringer. Hvis du reiser utenlands ofte, sørg for at du valgte en GPS-enhet som har evnen til å laste ned utenlandske kart. Hvis du liker i en utvikling av området, se etter en GPS-enhet som inkluderer en gratis kartoppdatering.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90155.html

Previous:
Next:

bil GPS