Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Staten lover for et høreapparat Specialist

Siden høreapparater er medisinsk utstyr, Food and Drug Administration, mer kjent som FDA, regulerer sin produksjon og salg. Høreapparatbrukere spesialister må følge alle regler og forskrifter fastsatt av FDA. I tillegg har hver stat sine egne retningslinjer for høreapparatbrukere spesialister, som også må følges. Hearing Aid Rule

høreapparat Rule ble satt av FDA i 1977. Regelen sier at et høreapparat spesialist må informere sin pasient at det er i hans eller hennes beste interesse å se en lege før du kjøper et høreapparat. Pasienter som er over 18 kan undertegne en medisinsk fraskrivelse som sier de ikke ønsker å se en lege.
Instruction brosjyre Rule

En bruker veiledningshefte må gis til alle pasienten før du kjøper en høreapparat. Guiden skal illustrere og beskrive hvordan du skal bruke høreapparatet og hvordan ta vare på den. Det må også liste reparasjon og vedlikehold leverandører for enheten
Hearing Mangler

Certain øret og hørselen mangler -. For eksempel tinnitus, en tilstand som forårsaker ringing eller summende i øret - vil kreve at et høreapparat spesialist råde pasienten til å se en lege umiddelbart. I tillegg vil en unormal bein utvikling i øret, eller otosklerose, krever at pasienten til å se en øre spesialist.
State Forskrift

Hver stat har sine egne regler om lisensiering av høreapparatet spesialister. I California, for eksempel, må du være minst 18 år gammel, har en high school diplom, og bestå en skriftlig eksamen og en praktisk eksamen for å få en lisens. The Golden State tilbyr også en trainee lisens som vil tillate deg å arbeide under en lisensiert høreapparat spesialist før du tar eksamen. Du må ta de skriftlige og praktiske eksamener innen 10 måneder begynner din læretid. Hver statens riksadvokatens kontor kan gi forbrukere og potensielle høreapparatbrukere spesialister med spesifikke statlige lover.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90184.html

Previous:
Next:

bil GPS