Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan legge til et NAV -systemet til en 2005 Acura Mdx

Et navigasjonssystem er en bærbar enhet som enkelt kan installeres i 2005 Acura MDX . Den vanligste metoden for å installere et navigasjonssystem i en sport utility vehicle ( SUV ) er å bruke en sugekopp mount . Denne metoden for montering av navigasjonssystemet til frontruten ved hjelp av en liten sugekoppen . Dette kan høres enkelt nok, men du må ta hensyn til detaljene i montering av GPS-enhet for å sikre at sugekoppen fester seg til glasset . Du trenger
Vindu renere
Clean rag
Vis flere instruksjoner
en

Lad navigasjonsenheten slik du vil ha maksimal batterilevetid før montering av enhet . Det er ingen vits i å montere enheten med en delvis kostnad og deretter å måtte fjerne enheten dager senere for å lade den.
2

Rengjør støv og rester fra området av frontruten der du har tenkt å montere navigasjonssystemet. En ren overflate vil fremme bedre vedheft ved at sugekoppen til å holde fast til vinduet i stedet for et lag av støv .
3

Trykk sugekoppen på frontruten ved hjelp nok godt trykk for å sikre at koppen har god adhesjon til glasset . Hold sugekoppen mot frontruten med den ene hånden mens du setter GPS -enheten på fjellet med den ledige hånden . Trykk på strømknappen for å slå navigasjonssystemet på .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90278.html

Previous:
Next:

bil GPS