Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Mercedes A170 GPS mottaker Instruksjoner

The A170 er en kompakt bil produsert av Mercedes-Benz, og ikke tilgjengelig i USA. Mercedes A170, som mange andre moderne biler, har en innebygd berøringsskjerm navigasjonssystemet i dash stand til DVD-avspilling, lese et SD-kort, som gir handsfree Bluetooth yrke og GPS-navigasjon. Hvis du ikke er kjent med kontrollene på A170 navigasjon panel, kan du finne sette GPS mottakeradressen vanskelig. Instruksjoner
en

Trykk på "NAVI"-knappen på venstre side av navigasjon panel. Navigasjonsmenyen vises.
2

Tap "Map display" på venstre side av navigasjonsmenyskjermbildet og deretter trykker du på "Heading up" på høyre side av skjermen. Kartet vil vises på skjermen.
3

Trykk "Destinasjon" i nederste høyre hjørne av kartet. Den "Navigasjon" vises.
4

Trykk på "land" og skriv inn navnet på destinasjonen landet ved hjelp av talltastene på høyre side av navigasjon panel på samme måte som du skriver inn tekst inn i en mobiltelefon. For eksempel, hvis du ønsket å skrive "France" som destinasjon landet du har trykket på "3"-knappen tre ganger, på "7"-knappen tre ganger, "2"-knappen én gang, på "6"-knappen to ganger, " 2 "-knappen tre ganger så" 3 "-knappen to ganger.
5

Gjenta trinn 4, skrive inn bynavnet, gatenavn og husnummer (bare bruke det numeriske tastaturet til å taste inn nummeret til destinasjonen adresse).
6

Trykk "Start" nederst i høyre hjørne av "Navigasjon"-skjermen. Navigasjonsskjermen vil vise visuelle veibeskrivelser og stereohøyttalerne vil spille av lyd veibeskrivelser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90254.html

Previous:
Next:

bil GPS