Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Ryggespeil kameraer som er kompatible med GPS

Ryggesystem kamera registrerer happenings rundt et kjøretøy. Den registrerte informasjonen er nyttig i situasjoner som ulykker og hit-and-løper. Mange kameraer har mulighet til å registrere hendelser i fronten av kjøretøyet, så vel som på baksiden av kjøretøyet. Enkelte systemer tilbyr også opptak på innsiden av kjøretøy. I tillegg til å gi pre-informasjon om arrangementer, er en kvalitet som harmonerer med bilens GPS-system. Tørr Rider

The Dry Rider er en kombinasjon GPS, bak kamera, MP3 og stemmestyrt navigasjon system. Ligger i en vanntett sak med en OmniPixel2 sensor gir kameraet en 70-graders vinkel. Kameraets dimensjoner er 1,25-inches-by-1,25-inches.

Systemet har en forhåndsinstallert kart over USA og Canada, en innebygd FM-sender og en 4,3-tommers berøringsskjerm. Systemet er for bruk på motorsykler, men kommer med en Bluetooth bærbar bilmonteringssett. MP3-spilleren spiller via SD-kortspor.

Operativsystemet på GPS er Windows CE.NET 4.2. Tork Hjelm Høyttalere følger med systemet. Tørr Rider bære en seks måneders garanti fra kjøpsdato.
Bakspeilet Kamera

bakspeilet Kameraet registrerer hendelser i fronten av bilen og bak bilen samtidig eller ved automatisk veksling. Kameraene passer over det faste speil. I tillegg til å være en lyd-og video-opptaker, dobler kameraet som en digital video recorder. Hver innspilling gir en 30-sekunders pre-event video. Kameraet har evnen til å rotere 330 grader. I tillegg til å gi et klokkeslett og dato, er systemet passordbeskyttet.

Ryggekamera systemet bruker operativsystemet Linux og støtter bilens GPS-navigasjonssystem. Systemet er bærbart og veksler mellom kjøretøy lett. Fjernkontrollen, billader, bil DVR og CD er tilleggsutstyr.
Innebygd GPS System

Rydeen Rear View Mirror med GPS kit har GPS-systemet og ryggekamera bygget inn i speilet. Hele bakspeilet er 10 inches og GPS-navigasjon skjermen er 3,5 inches. Speilet system tilbudet håndfri telefonering Bluetooth-teknologi, en touch-panel og en innebygd høyttaler. Caller ID og tekst til tale er tilgjengelig.

Systemet gir turn-by-turn visninger som brønner som 2-D og 3-D bilder. Systemet registrerer severdigheter og har to tillegg videoinnganger. Kartinformasjon oppdateringer via SD-kortspor. SD card slot fungerer også som en musikk-og filmavspiller og en bildeviser.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90219.html

Previous:
Next:

bil GPS