Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Slik installerer en GPS mottaker i en bil

GPS-systemer er standard på mange nye biler. En GPS-systemet kommuniserer med satellitter for å gi retninger gjennom ukjente steder. Men ikke eldre biler ikke kommer med GPS, og mange sjåfører kjøpe ettermarkedet systemer for sine kjøretøy. Installere en GPS-systemet i bilen din kan øke sin verdi og bidra til å gjøre reiser en mye mer behagelig opplevelse. Du trenger
plast sparkel
Flat og Phillips skrutrekker sett
Wrench satt
GPS system
Vis flere instruksjoner
en

Slip kanten av en plast sparkel under kanten av den radio-ansikt og løft plasthuset av. Mest ettermarkedet GPS-systemer innlemme en radio eller CD-spiller for å erstatte den gamle stereo.
2

Løsne boltene på venstre og høyre side av stereo og trekk den forsiktig ut av dashbordet. Koble tilkoblingene på baksiden av stereo og skru braketten på hver side.
3

Koble festebraketten fra stereo til sidene av GPS-systemet. Hvis du har kjøpt riktig GPS-enhet for merke og modell av kjøretøyet, vil braketten fester med bare en skrutrekker.
4

Plugg ledningene på baksiden av GPS-systemet og skyv enheten tilbake i dashbordet. Portene på baksiden av enheten vil være fargekodet for å korrespondere med riktig ledning plugger, så det er ingen forvirring når du kobler enheten.
5

Fest GPS enheten ved å sette boltene tilbake inn i braketten og stramme dem med skiftenøkkelen. Sett på plastdekselet over ansiktet av enheten, og trykk den ned til plast-holdere klikker på plass. Slå bilen på og følg instruksjonene på skjermen for å programmere din nye GPS-systemet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90197.html

Previous:
Next:

bil GPS