Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Informasjon om GPS-systemer for biler

Du kan lett miste din vei når du kjører på et ukjent sted. Papirkart kan hjelpe styre deg i riktig retning, men de er ikke praktisk å rådføre seg mens du kjører for fort ned en motorvei. En global posisjon (GPS) er en løsning.
En GPS kan lede deg i riktig retning
Definition

En GPS sporer din nåværende plassering slik at det kan lede deg til en bestemt destinasjon. Systemet formidler denne informasjonen ved å motta signaler fra minst fire GPS-satellitter.

Typer

En in-dash systemet har større skjermer og bedre integrering, men kan være dyrt. En bærbar GPS lett kan flyttes mellom biler og oppdatert ved å koble den til Internett.
Egenskaper

På minimum, inneholder en bil GPS en farge-berøringsskjerm som viser retninger to-eller tre-dimensjonalt og kan brukes til å skrive inn informasjon. Mange modeller har også stemmen teknologi som leser retninger og gatenavn.
Trafikk

Høyere-end modeller kan motta sanntids trafikk oppdateringer som kan endre ruten for å styre deg rundt tie-ups og veibygging. Men denne funksjonen krever ofte et månedlig abonnement (se Ressurser).
Produsenter

populære bærbare GPS-produsenter inkluderer TomTom, Garmin, Magellan, Navigon og Mio. Prisene varierer fra $ 100 til mer enn $ 500 (Ressurser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90165.html

Previous:
Next:

bil GPS