Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

The Top 10 Satellite Navigation Systems

Satellitt navigasjonssystemer har blitt populært nok til at flere og flere produsenter er å hoppe inn i markedet. Sammen med generelt lavere priser på økt konkurranse bringer også en skremmende hav av GPS-produkter som kan være vanskelig å vasse gjennom, spesielt for uinformerte forbrukere. Enten du er ute etter et rimelig alternativ eller en top-of-the-line navigasjonsenheten, kan du begrense antall modeller du vurderer. Insignia NS, CNV20

Good Housekeeping Magazine rangerte denne enheten som en av de beste på markedet i begynnelsen av 2011. Den har en tekst-til-tale-kapasitet som gjør det mulig å snakke navnene på gater og destinasjoner høyt slik at du kan holde øynene på veien.
Garmin nüvi 265T

Garmin Nüvi 265T bundet med Insignia enhet for Good Housekeeping er 2011 rating. Det er særlig små gjør det lett transportabel og skjermen forblir klart når den vises i ulike vinkler, noe som gjør det til et godt valg hvis passasjerer ønsker å følge utviklingen også.
TomTom Go 720

rangert som blant de fem beste navigasjonsenheter av britiske elektronikk magasinet Sciuridae, Go 720 funksjoner kart på linje med de av Garmin nüvi linje. TomTom Map Share-programmet lar også brukere til å dele korreksjoner de har gjort til kartene via Internett.
Nextar I4-BC

Good Housekeeping valgt dette Nextar enhet for dens evne til raskt å gi reviderte retninger i tilfelle av en omvei eller feil sving. Den kommer også med sikkerhet funksjoner som en backup kamera og fartsgrensen advarsler.
TomTom Go 520

Mens lysere på funksjoner enn Go 720, anbefaler Sciuridae den 520 hvis du er ikke sannsynlig at du trenger å bruke enheten i et annet land enn der du kjøper den. Du vil spare penger og listen over forhåndslagrede severdigheter er fortsatt robust.
Pharos Drive GPS 200

The Drive 200 gjør en god budsjett-enhet. Selv om det mangler funksjonene til dyrere konkurrenter og stemme retninger kan høres rotete, gir det fortsatt pålitelige og nøyaktige ruter.
TomTom ONE XL
p Dette omarbeidet versjon av populær TomTom ONE er en mid-range enhet med noen avanserte funksjoner. Den brede skjermen gjør seende retninger mens du kjører lettere og interessante nå er faste fotobokser.
Pioneer AVIC-F500BT

Mens dyrt, gadgets stappet inn i denne Enheten gjør det verdt prisen. Du kan laste opp ruter og adresser fra PC-en og styre enheten med bare stemmen din mens du kjører. Det kan også koples til iPod for mer hands-free funksjonalitet.
Telenav Shotgun
p Hvis en månedlig abonnementsavgift er i budsjettet, kan du gjøre litt bedre enn Shotgun . Enheten forblir konstant koblet til Internett ikke bare for live oppdateringer til maps, men for sanntids trafikkinformasjon overvåking som kan finne deg den raskeste ruten uansett tid på døgnet.
TomTom ONE 130s

annen budsjettet enhet, tilbyr ONE 130s bedre kart og informasjon enn det prisen skulle tilsi. Mens små, er skjermen lett å se og enheten kan lett tas hvis du er bekymret for å forlate den i bilen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90270.html

Previous:
Next:

bil GPS