Norge bil >> Biler >> Bil Aftermarket alternativer >> bil GPS >> Content

Hvordan Sammenlign GPS for et kjøretøy

Det er mange forskjellige GPS-modeller på markedet i dag. Alle rommene har et annet utvalg av funksjoner på ulike prisnivåer. De gjennomsnittlig alt fra $ 99 til $ 399 og oppover. Når du har opprettet en prisklasse, sammenligne funksjonene som du vil bruke mest. Det hele avhenger av hva du tror vil være mest nyttig når du prøver å komme fra punkt A til punkt B. Instruksjoner
en

sammenligne brukervennlighet. Hvis mulig, be om å teste produktet. Prøv å finne en adresse, sett en rute og finne veien hjem fra butikken. Bruke ytterligere funksjoner som lydinnstillinger og lysstyrken på skjermen kontroller for å se hvor enkelt systemet er å tilpasse.
2

Analysere og sammenligne funksjonene til hver modell. Se etter modeller som har talekommando evne. Dette lar deg sette retninger hendene fri. Andre funksjoner for å sammenligne inkluderer muligheten til å lagre favorittsteder, søke etter steder etter navn eller kategori, for eksempel restauranter og shopping, og laste ned oppdaterte kart.
3

sammenligne hastigheten på modellen . Skriv inn en rute inn i GPS og se hvor lang tid det tar å beregne en rute. Gjør dette samtidig i den samme ruten på forskjellige GPS-modeller for en grunnleggende sammenligning. Prøv to eller tre forskjellige ruter til forskjellige stater og lokalt for en mer avrundet sammenligning.
4

sammenligne kartet nøyaktighet. Se på kartet for plasseringen av nye veier, motorvei avkjøringer og andre nylige endringer, som for eksempel nybygg og utvikling, som kanskje ikke er tatt på kartene. Oppdaterte modeller bør ha dem i sine kart.
5

sammenligne enhetens lagringsplass. Noen modeller har opptil 500 MB eller mer av kapasiteten med kart fra hele verden tilgjengelig for nedlasting. Hvis du er en hyppig, langdistanse reisende, er dette viktig. Hvis du bor i din egen stat, kan dette ikke være en så viktig funksjon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/Aftermarket/car-gps/90181.html

Previous:
Next:

bil GPS