Norge bil >> Biler >> Auto Repair >> Dekkslitasje Tear >> Content

Hvordan bør jeg Trekk Mine hjulmuttere på en 2002 F-150?

En ofte oversett element når du utfører grunnleggende vedlikehold på alle kjøretøy som innebærer å fjerne hjulene er riktig hjulmomentene prosedyre. Dette er delvis på grunn av mangel på kunnskap og dels på grunn av vanlig misforståelse av mekanikken i et kjøretøy. Det er ofte tenkt av amatører og enda noen fagfolk at strammere slepe nøtter, jo bedre. Sannheten er at over-innstramming slepe nøtter kan føre til at hjulet stud å strekke, senke sin styrke og potensielt forårsake brudd under kjøring. 2002 Ford F-150, og alle andre moderne biler, har en bestemt dreiemoment verdi og mønster for sine hjulmuttere. Unnlatelse av å følge denne prosessen kan føre til skade på lastebil eller deg selv. Du trenger
bremseklosser
Ratchet
Socket satt
Floor jack
Jack står
Momentnøkkel
Vis flere instruksjoner
Fjerne Wheel

en

Aktiver parkeringsbremsen, hvis du tar ut et forhjulet. Plasser bremseklosser foran forhjulene, hvis du tar et bakhjul. Løsne mutrene på hjulet du skal fjerne en halv omdreining med en skralle og socket.
2

Løft forsiden eller baksiden av F-150, avhengig av hva hjulet du skal fjerne, med et gulv jack og posisjon bukker under rammen skinner. Senk lastebilen opp på bukker.
3

Fortsett å løsne mutrene med skralle og socket, og deretter fjerne dem for hånd. Trekk hjulet fra navet.
Installere Wheel og tilføre dreiemoment
4

Line opp slepe hull i midten av felgen med hjulet studs på F -150s hub. Sett hjulet på F-150 er hub.
5

Hold press på rattet mot lastebilen og hånd-trekke til mutrene på hjulet studs. Du må kanskje stramme hver lug mutter to eller tre ganger før hjulet seter fullt. Roter hjulet, så det øverste lug mutter er i 12 o'clock posisjon.
6

Hev pickup av jack står med et gulv jack og fjern bukker. Senk F-150 til bakken.
7

Trekk til hjulmutrene i en krysser, eller stjerne, mønster til 150 fot-pounds på et hjul med fem hjulmuttere eller 100 fot-pounds på et hjul med sju hjulmuttere, med en momentnøkkel og socket. Imagining hjulet som en klokke, stramme en fem-lug wheel i følgende mønster: 12:00, 5:00, 10:00, 2:00, deretter 7:00

. på en syv-lug wheel trekke til mutrene i følgende rekkefølge: 12:00, 5:00, 11:00, 3:00, 9:00, 1:00, deretter 7:00 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/tire-wear-tear/76245.html

Previous:
Next:

Dekkslitasje Tear