2002 S-10 Transmission Issues

For 2002 Chevrolet S-10 pickup, ble 77 ulike tekniske tjenester bulletiner (TSBs) eller tilbakekalling merknader utgitt av produsenten. Noen av disse TSBs bekymring overføring problemer som noen 2002 S-10 eiere erfarne. Ifølge reparere Pal og Car Klager, to automotive teknisk informasjon nettsteder, mer enn 10 overføring problemer ble rapportert av eierne av 2002 S-10s ved slutten av 2010. Edmunds.com viser alle overføring TSBs og problemene som S-10 eiere rapportert til produsenten. Ytelse Seal

overføring utgang forseglingen er utsatt for lekkasje på 2002-S-10, i henhold til reparasjon Pal. Dette problemet er knyttet til overføring mounts kommer løs og bryte forseglingen rundt den utgående akselen. Når overføring væske begynner å lekke ut av S-10, skaper dette problemet flere problemer som overføring rykking og skiftende problemer. En S-10 eier vil vite at det er en overføring væske lekkasje når rødlige flekker utvikle under lastebilen. Du må ta 2002 S-10 inn i dealership å ha denne overføringen problemet korrigeres eller det kan skade girkassen til point of failure.
Transmission sak Cracked

Ifølge Edmunds.com, ble en TSB publisert på 2002 S-10 fordi overføringen tilfelle er utsatt for å utvikle en sprekk, forårsaker fluid å lekke ut av overføringen. TSB publisert på denne overføringen problemstilling knyttet til sammenhengen og spaken på S-10s med kolonne Shifters. Problemet er knyttet til overføring mounts kommer løs og til en mulig produksjonsfeil. Overføringen begynner å nøle før girene engasjere fordi overføring væske er lav. En S-10 eier kan kontrollere væskenivået ved å trekke peilepinnen under panseret og ser på nivået som bestemmes av linjene på slutten av peilepinnen. Du bør sjekke din S-10 væskenivået når S-10 motoren er i gang, varm og giret står i park.
Transmission Failure

Bil klager melder at minst åtte 2002 S-10 eiere opplevde fullstendig overføring fiasko. Visstnok, begynte S-10 til jerk eller nøler under skifting av gir før denne overføringen problemet oppstod. Noen S-10 eiere klager om å høre en høy lyd og tap av tredje og fjerde gir før overføringen mislyktes. Denne S-10 overføring problemet er knyttet til i det minste to forskjellige problemer. En av årsakene er forbindelsesleddet for tidlig brudd, skader den interne drift av transmisjonen. Den andre årsaken til denne overføringen problemet kommer fra en defekt girkasse plate. Når overføringen mislykkes på 2002 S-10 den eneste korreksjon for dette problemet er å ha overføring erstattet eller ombygd.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/66248.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer