Slik feilsøker en Anti -bremsesystem

Blokkeringsfrie bremser , eller ABS, er en oppbremsing system ekstrautstyr som hjelper føreren til bedre kontroll av kjøretøyet under brå og hard oppbremsing . Den anti -bremsesystem er mest effektive i inclimate vær, hvor det er en tendens til at bilens hjul for å låse opp . Som du bruker bremsepedalen press, vil pedalen begynner å hurtig puls . Dette er ABS-systemet pumpe bremsene for deg å holde hjulene låser seg og bilen glir . Hvis du har problemer med anti -bremsesystem , vil du ønsker å feilsøke det til å kontrollere at systemet er defekt. Du trenger
lommelykt
Vis flere instruksjoner
en

Åpne dekselet til sikringsboksen i bilen og finne ut sikringen for den anti -bremsesystem .

2

Shine lommelykten rett over toppen av sikringen for ABS . Sjekk for å se om sikringen har poppet . Hvis det har, trekk ut sikringen og erstatte den med en ny sikring .
3

Vri tenningsnøkkelen til "II" posisjon. Hvis ABS tennes og forblir tent , så anti -lock oppbremsing systemet har sviktet . Siden ABS -enheten er typisk en del av hjulet lagerenheten må enhver feil ABS -enhet byttes ut sammen med lageret. Har denne komponenten betjent av en brems butikk, så du trenger spesialisert kunnskap og verktøy for å presse ut den gamle hjullager å fjerne ABS sensor .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/auto-repair/diagnosing-car-problems/64872.html

Previous:
Next:

Diagnostisering Car Problemer