Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hybridbil Fakta: Gode og Bad

Hybrid biler har blitt den mest populære alternative kjøretøy design rundt, og er absolutt den mest levedyktige med dagens teknologi. Som alt annet, de har sine opp-og deres ulemper, men gitt at hybrider bare nylig forlatt sin status som en nyhet, er det også mye feilinformasjon å gå rundt om dem. Hva er en Hybrid?

En hybridbil er en bil som bruker både en elektrisk batteri og en konvensjonell forbrenningsmotor for strøm. Bilen gjør dette for å oppnå overlegen gass kjørelengde. Det er to grunnleggende versjoner av hybrid teknologi. Den første bruker batteriet til å kjøre bilen på tomgang eller ved lave hastigheter, starter bensinmotoren kun ved høyere hastigheter. Den andre kjører bensin motor på tomgang og lave hastigheter, og legger til batteriet for ekstra effekt ved høye hastigheter.
Gass kjørelengde

Hybrider gjør faktisk få overlegen gass kjørelengde . For eksempel kommer Toyota Highlander Hybrid i både konvensjonelle og hybrid-modeller. Den konvensjonelle SUV får 18 mpg i byen og 24 på motorveien. Hybrid får 20 mpg i byen og 27 på motorveien.

Cost

Hybrider også rutinemessig koste mer enn sammenlignbare konvensjonelle biler, hovedsakelig på grunn av kostbart batteri. Bruke Toyota Highlander eksempel igjen, starter Hybrid på $ 37 400, og den normale Highlander på $ 25705.
Utslipp

Hybrider bruker mindre bensin, og derfor slipper ut mindre klimagasser . De rutinemessig rangerer som Super Ultra Low Emission Vehicles (Sulev). Kun alternative teknologiske biler noensinne klarer denne rangeringen.
Batterilevetid

Hybrid batterier kan forventes å vare i flere år, og faktisk er det vanlig for dem å bli warrantied for så lenge. Men de har også koste flere tusen dollar for å erstatte, så når de endelig slites ut, kjøpe en ny en er det samme som å kjøpe en middels bruktbil. Hvis du har tenkt å holde Hybrid i 10 år, bør du forvente å bytte batteri.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105272.html

Previous:
Next:

hybrid Cars