Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Om Hydrogen Car Technology

The hydrogen bil er en familie av alternative automotive teknologier. Den mest kjente grenen er hydrogen brenselcelle, som viste en rekke lover på 1990-tallet, men har siden vært stor grad fortrengt av hybrid elektrisk bil. Bruke hydrogen som en erstatning for oljebaserte drivstoffer har røtter tilbake to århundrer. High-speed rakett biler har brukt hydrogen som drivstoff kilde i flere tiår, high-test hydrogen peroxide er en av de tidligste formene for rakettdrivstoff. Hydrogen forbrenningsmotorer

Før 1990-tallet, snakk om hydrogen-drevne biler vanligvis henvist til hydrogen forbrenningsmotor (HICEV). Dette var faktisk den modernisering av en gammel idé, som den første forbrenningsmotor som noensinne er utviklet brukt hydrogen drivstoff. Teknologien fungerer ved å erstatte hydrogen for bensin eller diesel, og uten noen endringer for å imøtekomme dette, HICEVs er i hovedsak konvensjonelle biler. De er så lik sine vanlige kolleger som kits eksisterer for å konvertere de fleste helst bil til hydrogen drivstoff. Men når hydrogen blir brent, skaper det lystgass som eksos. Slippes ut i åpen atmosfære, kan disse kombineres med organiske forbindelser til å bli en tett, ekle smog.
Hydrogen Fuel Cells

Begrepet "hydrogenbil" betyr en hydrogen brenselcellebil. Brenselceller er lik batterier, begge er elektrokjemiske enheter. De kombinerer stoffer og bruke reaksjon for å generere elektrisitet, men brenselceller avvike fra batterier ved at reaktant-stoffer kommer i selve kontakten og forbrukes i prosessen. I hydrogen-brenselceller, er hydrogen med oksygen, ved hjelp av platina som katalysator. Reaksjonen skaper strøm og vann. Elektrisiteten blir så brukt til å drive en elektrisk motor for å gi bilens drivkraft.

Hydrogen brenselcelle Mangler

Hydrogen brenselceller er fylt av problemer som har forhindret dem fra å bli en økonomisk erstatning for petroleum-sparken motorer. De er som regel for skjøre for bruk på forbruker og kommersielle kjøretøyer. De fleste brenselcelle design krever at den aktive vannet være i damp staten, så de fungerer dårlig i iskaldt vær. Til slutt, så lenge platina brukes som den viktigste katalysatoren for brenselcellen reaksjon, vil cellene bli svært kostbart.
Hydrogen Fuel Economics

Den andre begrensningen på hydrogen-brenselceller er hydrogen selv. Hydrogen er en svært vanlig element på jorden, bundet opp i en rekke stoffer som er lett tilgjengelig. Det er også mange virkemidler for å trekke hydrogen ut av hva det er bundet opp i, for eksempel vann. Men alle disse prosesser har en egenskap: De krever mer energi for å fremstille enn ga hydrogen kan gi til en bil. Enten det er i form av bensin drivstoff eller rett elektrisitet, sender energi direkte til bilen og ikke til hydrogen behandling er alltid mer effektiv.
Rocket Biler

tredje og siste måten hydrogen blir brukt til å kjøre bilen er i den spesialiserte verden av raketten bil. Ultrarent hydrogenperoksyd, kalt "høy test" er en av de eldste former for rakettdrivstoff. Dette hydrogen peroxide er dusinvis av ganger mer konsentrert enn ting tilgjengelig på et apotek sokkel. Den høye-test peroxide er injisert på en sølvplate. Sølvet tjener som katalysator for reaksjonen, forårsaker ekstra oksygen atom i hydrogenperoksid for å splitte bort. Dette skaper vann (som i brenselcellen reaksjon) og en enorm mengde varme. Det varme koker vann til damp, noe som resulterer i en kraftig stråle av damp som gir raketten motorens skyvekraft.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105289.html

Previous:
Next:

hybrid Cars