Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan en Prius Hybrid arbeid?

Hybridkjøretøyer "kombinere en elektrisk motor og en liten bensinmotor for å gi propulsive kraften som kreves for å flytte," i henhold til ecomii nettstedet. 2010 Toyota Prius er en energi-effektive kjøretøy som reduserer mengden gass som trengs for å kjøre. På grunn av dette, hybridbiler produserer mindre utslipp eller færre forurensende stoffer som skader miljøet. Identifikasjon

2010 Toyota Prius hybrid kjøretøy blir ca 51 miles per gallon i byen og 48 mpg på motorveien, ifølge Toyota. Den bensin-elektrisk bilseter fem personer. Prius inneholder flere stifter som hjelper den kjøres som en hybrid, blant annet en bensinmotor, en bensintank, en elektrisk motor og batterier.
Electric Power

Toyota Prius fungerer ved å overføre kraft frem og tilbake mellom elektrisk kraft og bensin makt. "Toyotas Prius opererer først på elektrisk kraft, når bilen er slått på og begynner å bevege seg, gir sin elektriske motor den viktigste fremdrift," ifølge ecomii. Den elektriske motoren gir også støt av energi mens du kjører opp en bakke. "Elektrisitet strømmer fra lette batterier (nikkel metall hydrid) bak baksetet til den elektriske motoren for ekstra effekt", ifølge ecomii.
Bensin Strøm

Mens den elektriske motoren får Prius startet, starter bensinmotor til å jobbe når bilen kommer opp i omtrent 10 miles per time. Derfor, når du er på motorveien "gassen motoren gir mye av thrust", ifølge ecomii.com. "Når bilen kommer til en stopp ved en stopp lys, slår av motoren. Når gasspedalen trykkes, men sparker den elektriske motoren i, etterfulgt av gassen motor," rapporterer ecomii. Så mens den elektriske motoren gir den første start og støt av energi gjennom en stasjon, holder bensinmotor bilen stadig beveger seg på motorveien. Begge ta en pause mens bilen står stille.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105463.html

Previous:
Next:

hybrid Cars