Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Definisjon av Hybrid System

En hybrid system er et kjøretøy drivverket som er avhengig av to forskjellige strømkilder til å drive bilen. Disse strømkilder er typisk en bensin-drevet forbrenningsmotor kombinert med en elektrisk motor. Kontrollsystemet velger den beste kombinasjonen av disse strømkilder avhengig av kjøreforhold. Hybridbiler bruker energien langt mer effektivt enn konvensjonelle bensin-drevne systemer. Andre hybrid systemkomponenter inkluderer en spesiell hybrid transaksel, en inverter montering, en hybrid batteri og elektronisk kontroll komponenter. Systemdrift

Hybrid systemer kombinerer de beste operasjonelle egenskaper av forbrenningsmotorer med de av elektriske motorer. Dette reduserer utslippene og dramatisk øker drivstoffeffektivitet.

Ved start og ved lave hastigheter, driver batteristrøm bilen (med mindre batterinivået er lavt). Motoren starter vanligvis når hastigheten øker over 15 til 20 miles per time.

Under normale kjøreforhold, energi fra motoren er delt mellom kjøring hjulene og lader batteriet. Systemet kontrollerer energidistribusjon å maksimere effektiviteten.

Under akselerasjon, motoreffekt til hjulene er supplert med batteristrøm, og gir den ekstra nødvendige kraften.

Under retardasjon og oppbremsing, hjulene kjøring generatoren for å gjenvinne energi som ellers går tapt å oppvarme i bremsene. Den gjenvunnet energi lagres i batteriet, supplerer kraften genereres av motoren.
Engine

forbrenningsmotor i et hybrid system er mindre og mer effektive enn de på konvensjonelle kjøretøyer, men den grunnleggende operasjon er identisk. Luftinntaket, drivstofftilførsel, tenning, kjøling og utslipp systemer inkluderer de typiske standard komponenter, men er mer effektive på grunn av mindre motor størrelse og lavere ressursbehov.

En forskjell i mange hybrid-systemer er justerbar ventil timing . Konvensjonelle timingen er forbedret ved å holde åpne innløpsventilen godt inn i kompresjonsslaget, og tvinger sylinderen volum tilbake inn i innsugningsmanifolden. Dette gjør hybridsystemet en intelligent måte styrer timing å maksimere drivstoffeffektiviteten (og redusere utslipp), mens de fortsatt produserer maksimal effekt ved behov.
Transaxle

hybrid transaksel montering inkluderer elektrisk motor /generator som driver bilen, en annen motor /generator for å lade batteriet, et planetgir satt til å dele makt og gi variabel girutveksling, en reduksjon enhet og en differensial.

De to aggregatene er svært effektive vekselstrøm synkrone generatorer og elektriske motorer. Generatoren som fungerer med motoren for å drive hjulene har sterke dreiemomentet for dynamisk ytelse, og også gjenoppretter og regenererer bremseenergien. Den andre generator både regulerer energi for batterilading, og fungerer som motoren starter.
Inverter Assembly

inverter endrer høyspent likestrøm fra batteriet inn vekselstrøm for transaksel. Monteringen inkluderer vanligvis en boost converter. Omformeren innbefatter også et kjølesystem delt med bilens to elektrisk motor /generator.
Batteri

Hybrid systemer krever en høyspent batteri, typisk en nikkel- metall hydrid (NiMH)-enhet som gir både høy effekt tetthet og lang levetid. Systemet styrer lading og utlading priser for å opprettholde en konstant tilstand av batterilading. Hybrid batteri kraftkabler til den elektriske motoren /generatorer må være høy spenning, høy strømstyrke kabler med spesiell skjerming for å redusere elektromagnetiske forstyrrelser.
Engine Control Components

Hybrid systemer krever alle de motorkontroll komponenter som finnes i andre moderne bil, pluss ekstra sensorer og moduler for optimalisering av hybrid operasjon. On-Board Diagnostic (OBD) består av flere hybrid-spesifikke diagnostiske feilkoder, i tillegg til de typiske OBD-II koder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105391.html

Previous:
Next:

hybrid Cars