Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan kom Toyota Prius Få sitt navn?

The Toyota Prius er verdens ledende gass-elektrisk hybrid bil i 2009, med flere enheter solgt enn noen annen sammenlignbar bil på markedet. Laget av det japanske selskapet, er Prius sies å være pålitelig, allsidig og miljøvennlig. Den første Prius ble introdusert i Japan i 1997, med en forbedret modell lansert i USA og resten av verden i 2001. Betydning

Navnet Prius er avledet fra et latinsk ord som betyr "å gå før" eller "før sine forgjengere." Ifølge Dan Lee, en teknisk faglig leder ved Gulf States Toyota, Inc., kom ledere på Toyota på dette navnet fordi Prius hybrid kjøretøy er å anse som forgjengeren til bilen-modellen design i fremtiden. Verdens voksende befolkning sammen med hyppige økninger i oljeprisen og konflikter i Midtøsten gjøre denne teknologien effektiv og ønskelig.
Funksjonalitet

Prius regnes som den første bilen av sin klasse for å gi ikke bare cutting-edge hybrid motorteknologi, men også plass til å gjøre det til en komfortabel bil for en familie. Prius er stolt av sin aerodynamiske design så vel som sin drivstoffeffektivitet og forbedret lagring og lasteplass, noe som gjør det til et multifunksjonelt kjøretøy nyttig for noen.
Awards
< p> Toyota Prius er den første hybridbil å vinne Motor Trend Car of The Year award samt Best Engineered Vehicle av 2004. Dette relaterer seg til navn og slutter med sin definisjon av å være front-runner og modell borger av hybridbiler som kommer.
Effekter

holder seg tro til navnet og sin mening, har Toyota ledere besluttet å lansere en hel rekke hybridbiler under Prius navn, sier at mens deres andre hybridbiler har gjort ganske bra i markedet, er alle nå assosiere navnet Prius med å være pioner på hybrid drivstoff økonomi. De har et navn for overføring system, kalt Hybrid Synergy Drive, men navnet Prius utvider betydningen og er også mer gjenkjennelig med forbrukerne.
Historie

grunn av definisjonen av Prius som tyder på at det er i forkant av ganger og forgjengeren til hva som kommer i fremtiden hybridbil teknologi, inkludert sin opprinnelige annonsekampanje i 1997 slagordet "i tid for det 21. århundre?" poking moro på det faktum at bilen og dens teknologi er langt foran dagens teknologi og siste hybridbiler som den originale Honda Insight.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105330.html

Previous:
Next:

hybrid Cars