Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hybrid Crash Farer

Hybrid biler er økende i popularitet som sjåfører fortsette å se etter et alternativ til tradisjonelle bensinslukende biler. Som hybrid biler av ulike produsenter tar til veien bekymringer over krasj farer er på vei oppover. Hybrider har store batteripakker som bidrar til å drive bilen. Bekymringer over hva som skjer med disse batteriene i tilfelle en ulykke er å heve bekymringer over andre sikkerhetstiltak mangler i hybrid biler også. Battery Acid

Batteri syre er en klar væske som vil brenne huden ved kontakt. Hvis en hybrid bil er truffet i batterirommet og ett eller flere batterier er kompromittert, kan batterisyre begynne å lekke ut. Avhengig av omfanget av skaden og hvor bilen er plassert redningsarbeiderne eller passasjerer fanget inne i bilen kan komme i kontakt med batterisyre og ikke vite det før de har rørt den. Resultatet ville være en kontinuerlig forbrenning og oppløsning av hud og kjøtt før syren kan nøytraliseres.
High Voltage

Hybridbiler bruker kraftige batteripakker til å levere energi til motoren. Avhengig av hvordan en ulykke inntreffer og hvor bilen er rammet, kan denne spenningen bli en fare for både redningspersonell og de i bilen. Hvis batterilokket er kompromittert i en ulykke, er det en risiko for at spenningen fra batteriet kunne overføres til bilen ramme eller en annen del av bilen.

Manglende Safety Features
med

Mange bilprodusenter har forlatt sikkerhetsfunksjoner ut av hybrid-versjon av sine biler selv om standarden gassdrevne versjonen har sikkerhetsfunksjon. Ifølge Cars.com, Ford har forlatt sin AdvanceTrac stabilitet system ut av hybrider av Ford Escape fordi programvaren er ikke kompatibel med den hybride integrerte datamaskinen. Andre modeller, som for eksempel Honda Civic, mangler stabilitet sikkerhetstiltak og forbedrede bremsesystemer som er standard på de ikke-hybrid versjon av Honda Civic. Disse manglende sikkerhetstiltak er ofte ikke kjent av føreren, noe som kan føre til flere ulykker. Stabilitet programvare er utformet for å avføle potensialet av en velt og reagere for å senke muligheten. Hybrid biler uten disse tiltakene ville miste kontrollen med mindre sjåføren ante det og reagerte i tide.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105454.html

Previous:
Next:

hybrid Cars