Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Typer av hybridbil Motors

Hybrid biler bruker en elektrisk motor for å skape en miljøvennlig, drivstoff-effektive bil. Hybrid motorer er elektrisk og batteridrevet, kombinert med en bensin-drevet forbrenningsmotor, som gjør at hybrid bil å kjøre hundre miles mens du bruker mindre drivstoff enn ikke-hybrid biler. Som i 2010, to typer hybridbil motorer finnes, med en tredjedel i utvikling etapper. Permanent Magnet Motor

Toyota og Honda gjør kjøretøyene bruke permanent magnet motor. Denne elektriske motoren gir sin hybrid biler hastighetskontroll og høy energieffektivitet. Permanent magnet motorer har et rykte for visse downfalls som nedverdigende ytelse under varmere temperaturer, som produserer spenning når spinning og bruke dyre og sjeldne materialer i deres utvikling. Kjøretøy med permanentmagnetmotorer også en tendens til å koste mer enn andre typer hybrid biler.
Tre-fase AC induksjonsmotor

General Motors (GM) og Tesla biler kjøre på tre-fase vekselstrøm (AC) AC induksjonsmotorer, som gir bedre utholdenhet enn permanent magnet motorer. I likhet med permanent magnet motor, har den tre-fase AC induksjonsmotor sine fallgruver. Denne type motor har ikke så mye makt tetthet som permanent magnet motor og kan ikke tilby både lav hastighet høyt dreiemoment og høy hastighet lavt dreiemoment, noe som vil øke bilens kraft.

Kor Meshcon Motor

Kor Meshcon motor er et utviklingsland elektrisk motor som ifølge BNet, ikke har de samme begrensninger som andre elektriske motorer. Den Kor Meshcon kan tilby både en lav hastighet høyt og høyhastighets lavt dreiemoment, noe som betyr at motoren kan tilby mer kraft, bedre utholdenhet og økt enkelhet. Denne motoren vil skape en hybridbil med økt batteri rekkevidde, men fortsatt batteriet for et kor Meshcon hybrid i utvikling etapper som i 2010. GM har uttrykt planer om å løslate den første serien hybridbil bruker denne motoren, Chevrolet Volt, i slutten av 2010.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105441.html

Previous:
Next:

hybrid Cars