Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Økonomiske effekter av Hybrid Cars

Soaring bensin prisene i 2006 og 2007 drevet amerikanske forbrukernes krav for hybridbiler, som for eksempel den populære Toyota Prius, samt andre fabrikater og modeller. Kjører på en kombinasjon av bensin og elektrisk kraft, er hybrider kjent for nipper stedet guzzling gass. De økonomiske fordelene med hybrid biler, men er ikke begrenset til drivstoffbesparelse. Betydning

Fordi hybridbiler får større miles per gallon, bruker de mindre bensin. Dette betyr besparelser for den enkelte forbruker samt USA, som er i dag verdens største olje forbruker. Dette kan redusere amerikansk avhengighet av utenlandsk olje, hvorav mye er importert fra ustabile regioner av verden, for eksempel Midtøsten.
Hensyn

Selv om hybridbiler har bedre drivstofføkonomi enn forbrenningsmotorer biler, en rapport fra MarketWatch påpeker at hybridbiler kommer med høyere klistremerke priser og at det kunne ta mer enn 10 år med drivstoffbesparelse å kompensere bilens kjøpesum.

Fordeler

Begynnelsen i 2004, tilbød den føderale regjeringen og enkelte stater en rekke skattefradrag for folk som har kjøpt hybridbiler. Den føderale regjeringen begynte å fase dem ut i 2006.
Geografi

States som tilbyr skattefradrag for kjøpere av hybridbiler er Colorado, Connecticut, Illinois, Louisiana, Oregon og South Carolina. I tillegg har andre stater tilbyr ulike typer av fordeler og insentiver, for eksempel salg skattefritak og gebyr fritak.
Effekter

Ifølge MarketWatch, hybridbiler også kunne dra nytte forbrukere gjennom mindre penger brukt for vedlikehold og reparasjoner. Batteriene synes å ha lange liv, og bremser kan koste mindre å reparere.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105299.html

Previous:
Next:

hybrid Cars