Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Om BMW Hydrogen Bil: Pros & Cons

BMW er fører an i å bruke hydrogen til strøm biler. Det planer om å låne 100 av BMW Hydrogen 7 til politikere, kjendiser, bedriftsledere og media personligheter for pilot-testing og markedsføring. Men som enhver innovasjon som treffer markedet, noen fordeler og ulemper gå med utgivelsen. Spekulasjoner om fare for eksplosjon samt mindre strøm til å håndtere er mye spredning i ryktebørsen. Funksjon

BMW er satt til å produsere i store mengder verdens første produksjons-klar hydrogen drevet bil, BMW Hydrogen 7. Det kombinerer komfort, dynamikk og sikkerhet som BMW er kjent for. Generere hydrogen fra vann som skal produsere elektrisitet kommer fra solenergi og andre karbon gratis fornybare energikilder.
Typer

BMW Hydrogen 7 er for tiden tilgjengelig på 4-dørs 7-serie sedan. Den avgir mindre mengde karbonmonoksid i luften. De seks-liters hydrogen forbrenningsmotor bryter ned karbonmonoksid å omdanne det til renere luft. Ved testing av utslippene kommer fra bilen, var det knapt synlig ved standard utslipp test.

Teorier /Spekulasjoner
p Det er spekulasjoner om at å frakte store mengder hydrogen i en tank på en bil kan utgjøre fare, som kan eksplodere gitt visse betingelser. BMW er raske til å fjerne en slik teori som sier at siden Hydrogen er lettere med 18 ganger i forhold til luft bør det være en lekkasje i tanken, vil det bare stå opp og fordampe. Derfor bør den fare å bruke hydrogen ikke være høyere enn ved hjelp av gass, som er svært flammable.Another bekymring for forbrukere er prisen. Siden er BMW en luksuriøs bil på egen hånd, den hydrogen-drevet bil kan være dyrere i forhold til andre hybridbiler på markedet. Videre folk lurer også på om hvordan BMWs hastighet vil endre seg når drevet av hydrogen. Siden 12-sylindret 7-serien, vil BMW kjøres på både premium bensin og hydrogen, en kanskje i stand til å skifte gir for å få mer fart.
Hensyn

å sikre at faren for hydrogen eksploderende, må lagringssystemet holdes ved en meget lav temperatur. Tankene tilgjengelige øyeblikket i markedet som ville oppfylle dette behovet er svært dyrt, derfor er hensynet til å senke kostnadene av tankene i verk. Videre vurdering for å utvikle automatiserte fyllestasjoner, noe der forbrukeren ikke skal behøve å utføre på egen hånd, på grunn av risikoen for brenning av assosiert under håndtering. Fordeling av hydrogen er et annet element som fortjener nærmere, enten ved hjelp av rørledninger og lastebil peiling hydrogen til transport fra ett sted til den andre.
Fordeler

BMW Hydrogen 7 vil gi enorme fordeler for miljøet og vår avhengighet av olje til strøm biler. Det blir ingen eksos og ingen klimagasser som kommer fra eksos, som kan hjelpe i kampen mot global oppvarming. I tillegg vil det være mindre behov for å avhenge av utenlandske olje til strøm våre biler. Hydrogen strøm fra fornybare ressurser er noe som vil bo hos oss i svært lang tid.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105266.html

Previous:
Next:

hybrid Cars