Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Kinetic Energy & Hybrid Cars

Energi kommer i flere grunnleggende varianter, og de alle innvirkning kjøretøyteknikken på noen måte. All energi på Jorden begynte som gravitasjon, tyngdekraften presset universet ned og fikk det til å eksplodere, så det tvang jorden og solen til å smelte sammen og skape indre varme. Billioner av lite energi konverteringer senere og vi endelig har hybridbiler, som i det minste forsøke å skru klokken tilbake på en av dem. Energi og termodynamikk

termodynamikkens første lov - studien som all fysisk vitenskap som vi kjenner den er basert - sier at energi aldri kan oppstå eller forsvinne, den kan bare endre form. Sagt på en annen måte, har all energien i dette universet komme fra et sted, og det må gå et sted. Den andre lov, kjent under sitt stenografi "entropi," sier at ingen energi konvertering er perfekt, og at hver energi konvertering resulterer i en viss mengde avfall.
Typer energi i en bil

Gravity skapte varme (termisk energi), og varmen på jorda vår lov for vekst av organismer. At veksten konvertert solen og jordens varme til kjemisk energi lagret som hydrogen, karbon og oksygen i organismen. Når den organismen døde, viste det til olje (fortsatt kjemisk energi), som blir brent i motoren og omdannes til kinetisk energi (bevegelse av veivakselen) og spillvarme. Når du treffer bremsene i bilen, får alle som kinetisk energi skrubbes av, og konvertert til termisk energi (via friksjon) i bremseklossene og rotorer.
Electric vs Gass Efficiency

Bensin inneholder en viss mengde energi per gallon - spesielt om 114 000 British Thermal Units. En gjennomsnittlig bensinmotor konverterer bare ca 30 prosent av drivstoffets energi potensial til forover bevegelse (kinetisk energi), resten blir brent som avfall varme og friksjon. En elektrisk motor og batteri kombinasjon er langt mer effektive, i overkant av 85 til 95 prosent, som er den primære grunnen til at elbiler og biler som bruker noen form for elektrisk kraft til å bidra kinetisk energi (hybrider) ende opp med å bli mer drivstoffeffektiv enn en pure-gass bil.
Power Generation

Ifølge den første lov, har den effektive elektriske motorens kraft til å komme fra et sted. Batteripakken er ikke bare kommer til å lade seg selv. Den andre viktige komponenten til hybrid drivstoffeffektivitet lå i sin oppbremsing strategi, i stedet for å konvertere nyttig kinetisk energi til unyttig varme, hybrid drivsystemer aktivere en krets som slår sine elektriske motorer til generatorer. Den drag av generatoren bremser bilen, og den kinetiske energi fra bilen går gjennom generatoren til å bli lagret kjemisk energi i det batterier. Så, vinner hybrid to ganger - bremsesystem gjenskaper de fleste av energien går tapt under bremsing, og motoren gjør effektiv bruk av det etterpå

. .from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105543.html

Previous:
Next:

hybrid Cars