Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvordan redusere luftforurensning Med Hybrid Cars

Som bekymringer om forurensning og miljørettet helsevern vokse, er forbrukerne snu til produkter med reduserte miljøpåvirkninger. I USA, er mobile kilder som biler står for mer enn halvparten av all luftforurensning i urbane områder, og flere og flere bileiere beveger seg bort fra bensinslukere, og mot mer effektive hybrid-modeller. Hybridbiler gi store forbedringer i drivstofføkonomi, redusere sitt forbruk av oljebaserte drivstoff og genererer lavere utslipp av luftforurensning forløpere og karbondioksid, enn konvensjonelle, bensindrevne biler. Tenker å kjøpe en hybrid? Les videre! Instruksjoner
Ta en avgjørelse
en

Vurder dine mål. Tenker du på å kjøpe en hybrid for å spare penger, eller er du interessert i å gjøre din del for å hjelpe miljøet? Hvis du ikke bruker så mye tid bak rattet, kan det ta ganske lang tid for deg å gjenopprette investeringskostnad. Tilsvarende, hvis du er miljøbevisst, kan det være lurt å vurdere de miljømessige konsekvensene av brukte hybrid avhending av batterier før du forplikter deg.
2

Gjør din forskning. Analyser dine personlige, dag-til-dag kjørevaner. Hybridbiler gjenerobre energi frigjøres under bremsing og konvertere den til elektrisitet for å drive bilen. Denne prosessen, som kalles regenerativ bremsing, er mest fordelaktig for i-byen sjåfører som opplever stop-and-go-trafikk og møte stopplys og stoppskilt regelmessig. For førere som logger det meste av sin kjørelengde på motorveien, kan hybridene ikke være fullt så fordelaktig.
3

bruker størrelse hensyn å begrense søket. For eksempel, hvis du rutinemessig bære flere passasjerer, kan du vurdere SUVer, og hvis du vanligvis trekke lasten, kan en lastebil være mer hensiktsmessig. Hvis du kjøper en hybrid på grunn av sin ressurs-eller pengebesparende potensial, vil du ønsker å vurdere mindre kjøretøy.
4

Narrow søket. Se på noen av de drivstofføkonomi tilgjengelige data fra byråer som US Department of Energy eller EPA. The Union of Concerned Scientists tilbyr også en side-by-side-sammenligning av hybride kvalitet, verdi og miljømessige fordeler.
5 p Som du beveger deg mot en beslutning, tenk på hvordan du vil finansiere kjøpet. Offentlige tilskudd fra den amerikanske Recovery og reinvestering Act av 2009 kan hjelpe deg på veien til en ny hybridbil. Sjekk recovery.gov eller IRS nettsted for å se om du er kvalifisert for en føderal inntektsskatt kreditt. De fleste hybrider kjøpt før 31 desember 2010 vil kvalifisere for finansiering opp til $ 3400. Statlige etater også tilby attraktive incentiv pakker som støtter innkjøp av nye hybrider eller konvertere vanlige biler til hybrider. Sjekk med statlige etater som fører tilsyn naturressursforvaltning, økonomisk utvikling, og transport infrastruktur for å finne muligheter i ditt område.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105415.html

Previous:
Next:

hybrid Cars