Norge bil >> Biler >> Biler, lastebiler Autos >> hybrid Cars >> Content

Hvem gjør hybridbil batterier?

Som forbrukere blir mer miljøbevisste og teknologi forbedrer, er hybridbil markedet forventes å vokse raskt og dermed drive opp hybridbil batteri etterspørsel. Flere store selskaper har flyttet inn i hybridbil batteri produksjon og utvikling for å forutse dette stigende tidevann. LG Chem

Sør-Koreas LG Chem vil være en stor leverandør av hybrid batterier til Ford Motor Company starten i 2012. Den produserer allerede batterier som brukes i Hyundais hybrider og har forpliktet seg til å levere batterier til GMs Volt linje.
General Electric

General Electric, et av USA største selskaper, har investeringer i hybridbil batteri produsenter over hele verden. I Boston, er A123 Systems arbeider med langsiktige og lave kostnader litium ion-batterier, og i Norge, er Think utvikle en plug-in batteri.
Johnson Controls

Johnson Controls, basert i Milwaukee, har vært en stor aktør i hybrid batteri markedet. I 2002 kjøpte det Varta, en stor europeisk bilindustri batteri produksjon, og tre år senere lanserte en $ 4,000,000 lab til å arbeide på nye litiumbatterier.
Toyota

Toyota , har den japanske produsenten av Prius og Highlander Hybrid, investert $ 740 millioner for å etablere en eierandel i Fuji Heavy Industries som gjør at batteriene for sin egen linje og Subaru biler. Toyota har også økt sine investeringer i Panasonic EV Energy.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/cars-trucks-autos/hybrid-cars/105414.html

Previous:
Next:

hybrid Cars